2777
2789

بیاین بگم چجوری چوب زیباییه یکیو خوردم

من دختر معمولی بودم زشت و داغونم نبودم معمولی

ولی جاریم بینهایت زیبا جوری که عمو های شوعرم بهش میگفتن زلیخا ...آهو...پیش من میگفتن

متاسفانه ما با هم نامزد کردیم 

انگار هوو بودیم

همه مقایسمون میکردن 

من خیلی اسیب دیدم و افسرده شدم و به کل اعتماد به نفسم رو از دست دادم

یکی میگفت اون بلندتره مژه هاش بلندتره 

پدر شوهرم اون رو "ناز بابا صدا میکرد 

وقتی باردار شدم پدر شوهرم اولین حرفی که بهم زد این بود که "به جاریت زیاد  نگاه کن بچت شبیه اون بشه...

وقتی بچم به دنیا اومد جاریم برای اینکه از توجه نیوفته 

هرررر روز خونمون بود و الکی بچمو قربون صدقه میرفت که بگه من جاری خوبیم بدشانسی همسایه هم بودیم

طوری که بچمم عاشقش شد 

از نوزادی بچم عاشق اون بود ولی من میدونستم اون هیچوقت بچمو دوست نداره 

هر جااا میرفتیم همه میگفتن 

عه انگار تو مادرش نیستی اون مادرشه چقدر دوسش داره بچت

جاریمم تو جمع بچمو بغل میکرد از قصد بیشتر قربونش میرفت ولی تو خلوت اونجور نبود 

خلاصه من زندگیمو باختم

حتی بچم رو 

الان بچم ۵ سالشه به شدت عاشق جاریم

دخترم اونروز تو جمع بهم گفت چقدر زشتی دوستت ندارم

واقعاااا جا خوردم 

خیلی قلبم شکست هیجوقت فکر نمیکردم بچم خوردم کنه 

من یه مامان داغونم هیچکس منو نفهمید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی خیلی غم بدیه چقدر بچه بی مهر محبت داری ناراحت شدم لعنت به زیبایی

تو جمع داشت به اون نگاه میکرد یهو برگشت به من نگاه کرد اونطوری گفت والا حق داست اون خیلی قشنگه

عزیز دلم🥺

چقدر ناراحت شدم.... تو رو خدا غصه نخور

سعی کن از اونجا بری 

هر چقدر سخت باشه خونتو جابه جا کن

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

حالا بعدا به خاطر فخر فروشی خدا میذاره تو کاسه اش

اگه تونستی پولدارتر از جاریت شو اونجوری احترامت بیشتر میشه متاسفانه مردم بنده پولن اکثرا

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

عزیز دلم این دیگه ناراحتی نداره من یه جاری دارم خوشگله ولی انقدر به خودش می‌رسه که نگو یه کرمای روتینایی تو هم اگه به خودت برسی حتماً حتماً از اون خوشگل‌تر می‌شی اصلاً نباید اعتماد به نفستو از دست بدی باید بچه‌تو برگردی اگه تو اینجوری برخورد کنی شوهرتم از دست میدی مطمئن باش

آقایون  ب من درخواست بدید ببینم شرفتومیبرم ب نی نی یارم اطلاع میدم🤬