2777
2789
عنوان

کنکور دانشگاه فرهنگیان

476 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من سال ۴۰۵کنکور دارم و دوست دارم برم فرهنگیان به دبیری خیلی علاقه دارم اگر ادبیات باشه که چه بهتر به شعر و اینا علاقه دارم 

اما نمیدونم چجوری شروع کنم که کنکور اول بتونم فرهنگیان رو بیارم ممنون میشم اگر کسی معلمه یا دانشجو بیاد بهم توضیحات و بده 

اینکه خدمت اجباری دارن یا حقوق دانشجوییشون چقدره چجوریه کلا 

لطفا اگه گفتن لایکم کن بیام بخونم

منم کنکوری ۴۰۵ ام👀🌱

آنكه را حُبّ على نيست به دل ، از ما نيست/..ارغوان میبینی؟به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده اند.."/.. او خداوند ناممکن هاست درحالی که تو بر ممکن گریه میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون توصیه میکنم اصن به این رشته و دانشگاه بها ندین.فرهنگیان اوج بدبختیه.خیلیا اول حس خوبی دارن ولی کمتر از 6و7 ماه از انتخابشون پشیمون میشن.یک زندانی با یه حقوق بیگاری بیش نیست و هیج جای پیشرفتی نداره.

بهتون توصیه میکنم اصن به این رشته و دانشگاه بها ندین.فرهنگیان اوج بدبختیه.خیلیا اول حس خوبی دارن ولی ...

این نره اون نره پس کی بره فرهنگیان؟ کی معلم بچه هامون باشه؟

آش دهن سوزی نیست.رویا پردازی یک سری مشاوراس که بچه ها رو به این سمت هل میدن

واقعا ادمای با سطح علمی پایین و میگیرن 

من با تراز ۹۰۰۰ قبول نشدم دوستم با ۷۰۰۰  و با سهمیه قبول شد

فقط بنده خدا دانش اموزاشون

چرا نا امیدش میکنهاصلا نمیخواد تاپ باشی

من ناامیدش نکردم 

به من هم ربطی نداره 

فقط ذهنشو باز کردم درست تصمیم بگیره 

ولی اره فرهنگیان سطح علمیش پایینه ادمای با تراز پایین و قبول میکنه که خودم به عینه دیدم 

من ناامیدش نکردم به من هم ربطی نداره فقط ذهنشو باز کردم درست تصمیم بگیره ولی اره فرهنگیان سطح علمیش ...

ببین کاری با راهنماییت ندارم

رشته خوباشو بیشتر با سهمیه میرن حرفت منطقیه

ولی الان من ترازم اونقدرام تاپ نیست ولی اوردم

ببین کاری با راهنماییت ندارمرشته خوباشو بیشتر با سهمیه میرن حرفت منطقیهولی الان من ترازم اونقدرام تا ...

عزیزم استان به استان فرق میکنه

رشته به رشته فرق داره

رقبا تاثیر دارن روی تو 

عزیزم استان به استان فرق میکنهرشته به رشته فرق دارهرقبا تاثیر دارن روی تو

میدونم چی میگی

اما خوب یه دفعه بیای بگی تاپارو برمیدارنم درست نیس

من بیشتر دیدم اونایی که ترازشون به رشته های تاپ نمیخوره رو برمیدارن