2777
2789
عنوان

کنکور دانشگاه فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 33 پست
واقعا ادمای با سطح علمی پایین و میگیرن من با تراز ۹۰۰۰ قبول نشدم دوستم با ۷۰۰۰ و با سهمیه قبول شدفق ...

بخدا اصن ارزش نداره.من خودم اخیرا از این دانشگاه فارغ شدم.واقعا عذاب آوره.هیچ مزایایی ندارین و مث برده ازتون کار میکشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست شما سود کنی در این بین برین اینو از ریس جمهور و وزیرتون مطالبه کنین.در این فقط این دوستمون ...

😐 کسی که عاشق فرهنگیان خودش میره فرهنگیان مشکلی با قضیه چادر سر کردن و دانشگاه تک جنسیتی نداره به آینده اش هم فکر کرده فقط آدمایی مثل شما میان با گفتن این چیزا دلسردشون میکنه کسی که اینجا سود میکنه شمایی نه ما

خواهرم فرهنگیانه یه قانون نانوشتس

والا من مصاحبش رفتم ی عده ادم متعصب بودن 

ی دختر خانومی چادر نداشت انداختنش بیرون‌گریه میکرد 

بعدرئیس اونجا گفت اینا فقط ملاکشون برای انتخاب معلم چادری بودنه 

😐 کسی که عاشق فرهنگیان خودش میره فرهنگیان مشکلی با قضیه چادر سر کردن و دانشگاه تک جنسیتی نداره به آ ...

خواهرم چادر اجباری نیست.بحث اصلا حجاب و اعتقادی بحث پیشرفت و رضایت شغلیه که متاسفانه دولت جهان سومی مثل ما هیچ بهایی نمیده.کسی که میخاد بدبخت شه بره این رشته چون خودم فارغ التحصیل این رشته هستم متاسفانه.

خواهرم چادر اجباری نیست.بحث اصلا حجاب و اعتقادی بحث پیشرفت و رضایت شغلیه که متاسفانه دولت جهان سومی ...

همین که خودشون گفتن ما ملاکمون برلی انتخاب معلم چادری بودنه مهر تاییدیه به جهان سومی بودن

دانشگاه رو توضیح بده یا نوع درس خوندن و قبولیش؟ من فیزیک رجایی آوردم امسال میتونم درباره درس کمکت کن ...

کلا نمی‌دونم درس رو از کجا شروع کنم که حداقل کنکور اول بیارم 

از دانشگاه و اینا هم خبر ندارم چجوریه 

بهتون توصیه میکنم اصن به این رشته و دانشگاه بها ندین.فرهنگیان اوج بدبختیه.خیلیا اول حس خوبی دارن ولی ...

خب رستم انسانیه چیز خوبی ندارن که بدونم آینده شغلی داره 

همین که خودشون گفتن ما ملاکمون برلی انتخاب معلم چادری بودنه مهر تاییدیه به جهان سومی بودن

دوستان در رابطه با رشتم که انسانیه چه چیزی هست که بخونم آینده داره بنظرتون؟

کلا نمی‌دونم درس رو از کجا شروع کنم که حداقل کنکور اول بیارم از دانشگاه و اینا هم خبر ندارم چجوریه

خب ببین تو اگه میخوای رتبت خوب باشه که دستت برای انتخاب رشته آزاد باشه باید از همین الان فشرده بخونی

این یه ماه تابستونو پایه دهم یازدهمتو جمع کن 

یعنی ببین چه منابع تستی مناسب سطحتن و خوبن اونا رو بخر و کار کن

حتما تو این یه ماه باقی مونده این دو تا پایه و اگه دیدی خیلی سختته حداقل یازدهم رو جمع بندی کن

بعد از مهر با برنامه قلمچی هم آزمون بده هم درست رو پیشروی کن

برای دوازدهمتم باید منابع بخری

اگه تو خونه تمرکز نداری بعد مدرسه برو کتابخونه خیلی خوبه