2777
2789
عنوان

بابام من رو گردن نمیگیره

138 بازدید | 11 پست

سلام چند روز پیش مامانم آش رشته درست کرده بود بعد بابام اومد خونه با اعصاب داغون گف من آش نمیخورم و فلان منم با خنده گفتم( من و مامانم آش دوست داریم خیلی) خب یه روز هم بزار ناهار به نفع ما باشه، از اون روز باهام قهره که چرا این حرفو بهش زدم امروز صبح مامانم رو کتک زد که این دختر توئه تربیت توئه گذاشتی بره درس بخونه زبونش دراز شده باید بندازیش از خونه بیرون😭

منم تو اتاق بودم خواب بودم مثلا ولی همه حرفاشونو شنیدم😭

میگف این دختره زندگی ما رو به گند کشیده😭

یه جوری حرف میزد انگار من غریبه م که تو خونه ام😭😭😭

میگف پسرت رو تحویل بگیر چرا میری سمت اون😭😭😭

ای کاش زودتر ازدواج کنم راحت شم😭😭

به خدا روانی شدم از دستش از بچگی هر ماه یه دعوایی راه میندازه و قهر میکنه دلم میخواد برم یه شهر دوووور یه سال تمام نیام خونه😭

ولی امان از دانشگاه که هی تعطیل میشه😭😭

سلام عزیزجانم

وجودت خیلی ارزشمنده 

قدر خودتو بدون و این اتفاقا هم می گذره سعی کن با این وجود بازم داشته باشی احترامشون رو 

ان شاءالله که ی بخت و روزی خیلی خیلی خوب نصیبت می شه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزجانموجودت خیلی ارزشمنده قدر خودتو بدون و این اتفاقا هم می گذره سعی کن با این وجود بازم داشت ...

به خدا من خیلی سعی میکنم احترامش رو نگه دارم ولی اون سر مسائل کوچیک قهر میکنه و میخواد به دست وپاش بیوفتم 😭 ولی منم جوانم غرور دارم همش میخواد ازش معذرت خواهی کنم سر چیزهای چرت و پرت نه فقط ببخشید خالی باید به دست و پاش بیوفتی تا قبول کنه😭

به خدا من خیلی سعی میکنم احترامش رو نگه دارم ولی اون سر مسائل کوچیک قهر میکنه و میخواد به دست وپاش ب ...

می تونی با مشاور تماس بگیری؟

اگه می تونی زنگ بزن و راهنمایی بخواه

این طور که متوجه شدم پدرت اقتدار طلب هستن درسته؟

سعی کن بهشون اقتدار بدی و تعریف کنی ازشون تا شرایط بهتر بشه

ی کانال می شناسم در مورد سیاست های زنانه رایگان هم هست اگه خواستی در خواست دوستی بده می فرستم برات داخل ایتاست

می تونی با مشاور تماس بگیری؟اگه می تونی زنگ بزن و راهنمایی بخواهاین طور که متوجه شدم پدرت اقتدار طلب ...

مشاور ؟!

من که پدرم از هر چی مشاوره متنفره و خودش رو اعلم تر از همه میدونه و فکر‌میکنه روش هاش درسته😞

نمیدونم این اسمش چی هست ولی خیلی عصبی و زودرنجه سر هر مسئله ای دعوا راه میندازه و ما رو کتک میزنه 😭

فقط هم بابام اینحوری نیس عمه م. و عموم هم همینجورین و اعصاب ندارن واقعا 😞

انگار تو بچگی کمبود محبت داشتن و پدر و مادرشون بهشون توجه نمیکردن که اینجوری شدن😞

خودش مشکل دارهبخاطر مشکل بقیه تصمیم اشتباه نگیرشاغلی؟

آره معلمم 

به خدا همش عذاب وجدان دارم مامانم به خاطر من داره تحمل میکنه😭

بابام از من متنفره و همش طرفداری داداشم رو میکنه(داداشم از من کوچیکتره) و به هر بهانه ای با من دعوا‌میکنه😞