2777
2789
عنوان

دیشب 2 ملیون و 700 بی زبون رو خرج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرم؟ بزن بعداز شوینده و بذار بمونهروشم ابرسان و مرطوب‌کننده بزن تا قفل شهتا شبدوباره تمیز کن و دوبار ...

اره اره مرسی تشکر😘

بعد ابرسان هیچ فرقی نداره چه مارکی باشه؟.چون من کرم آبرسان کودک گرفتم که مواد افزودنی زیاد نداشته باشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اگه نگن تبلیغه😐برای منافذ پوستم سرم مارگریتبرای لایه برداری ام کیوضد افتابش دوتینی فیوژن واترشوینده ...

😁

ایشالا که نتیجه میگیری من قبلا فوم اویدرم داشتم هم رنگ سبز هم صورتیش . راضیم بودم ازش

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

😁ایشالا که نتیجه میگیری من قبلا فوم اویدرم داشتم هم رنگ سبز هم صورتیش . راضیم بودم ازش

فکر کنم اینو یکی از خواهرام میزد.

همونی که سرش یه حالت فیس واش داره؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

۴تومن دادم کت شلواری که میدونم هیچوقت نمیپوشم یعنی جایی ندارم که بپوشم

نگو توروخدا چرا اخه دلت برای پولت نسوخت؟؟.من پولای شوهرمو بی مهابا خرج میکنم😅 به خودم میرسه دلم نمیاد

الان که خریدی دیگه لذتشو ببر و کیفشو کن

با حرص خوردن چیزی درست نمی شه که 

برای دفعه های بعدی هم ی لیست درست کن و وقتی می ری بیرون فقط چیزایی که توی لیسته رو بخر و هیجانی خرید نکن

الان که خریدی دیگه لذتشو ببر و کیفشو کنبا حرص خوردن چیزی درست نمی شه که برای دفعه های بعدی هم ی لیست ...

هییییچ قصدی برای دکتر رفتن نداشتم.

با دوستم بیرون بودیم رفت دکتر منم برد😐

دیگه توی عمل انجام شده مجبور شدم برم...

هرچند یه جورایی واجب بود...

که اگه اون نبود هرگز نمیرفتم.

باید خودمو جمع کنم اینبار دیگه درست استفاده کنم!

کلا انگار رودروایسی دارم با مردم توی خرید کردن.

رفتم داروخونه یه پماد بگیرم یه شربت و شیاف و کرم خریدم😐بیخود و بی جهت چون دکتره داشت میگفت اینا برای بچه ای که مریض بشه تب داشته باشه خوبه.

نه من چیزیم بود نه بچم😐

زبونم اینجاها لال میشه

خودمم میدونما پول یه وعده شامه فقطولی حسابگر شدم تازگیاخصوصا چون از کارت خودم دادم بیشتر سوختم😅

بیخیال بابا 

سوخاری می‌گرفتی سهم معدت میشد اینام سهم پوست محترمته

نمی‌دونم چرا تو فرهنگ به این باکلاسی ما رسیدگی به پوست جا نیفتاده

اتفاقا چون ۲۷۰۰ دادی حتما استفاده میکنی