2777
2789

اول از همه بگم که نی نی من قرار بود شنبه ۱ ظهر به دنیا بیاد که من از پنج شنبه صبح دوروز قبلش دردام شروع شد و جمعه ساعت ۳ شب ب اوجش رسید و درد شدید داشتم رسوندم خودمو بیمارستان با بررسی و معاینه زنگ زدن ب دکترم و اورژانسی فرستادنم اتاق عمل. تو این مدت دکترم در جریان بود ولی میگف دردت زیاد نیس صبر کن!! 

آمادم کردن رفتم اتاق عمل و دکترم رسیده بود و بی حسی زدن و عمل شروع شد حدودا نیم ساعت طول کشید کلا و نی نی ما به دنیا اومد . حالا نکات درمورد بیمارستان: ۱) برای ورود دعوام کردن و گفتن چرا زودتر نیومدی من سزارین بودم و سه سانت دهانه رحمم باز شده بود ۲) پرستاری ک شرح حال گرفت و پرونده تشکیل داد خوش اخلاق بود و حواس جمع ۳)من خیلی از سوند میترسیدم (سری قبل دکترم بد میدونست و اصلا برام نزدن) همه میگفتن درد و سوزش داره که اصلا اینجوری نبود و بسیار راحت و خوب برام زدن ۴) *نکته بسیار منفیش اینکه نذاشتن من با نوزاد تماس پوستی داشته باشم ولی حواسشون همه جوره ب علائم و صحبتای من بود چون من اضطراب شدید داشتم بخاطر وضعیتم ۵) بردنم ریکاوری و یکم بخاطر عوارض بی حسی ضربان قلبم بالا بود ک نگهم داشتن تا نرمال بشه بردنم بخش.هنوز کاملا بی حسی پاهام نرفته بود که بردنم بخش و گفتن ب نوزاد شیر بده . ۶ ساعت بعد عمل گفتن با چای و نسکافه شروع کن بعدش سوپ و کم کم غذا ، رسیدگی خوب بود، رفتارشون خوب بود .

< لحظه دردناک سزارین دوجاس یکی فشاری ک میدن شکم رو بعد از رفتن بی حسی یکی اولین بار ک میخوای از تخت بلند بشی راه بری که بازم من راضیم تا زایمان طبیعی 😁>

_درمورد تکون ندادن سر هم بمن گفتن یواش تکون بده که زایمان قبلی هم تکون دادم سردرد نگرفتم زیاد.

خلاصه ک خیلی بد شنیده بودم از پرسنل و بیمارستان ک میگفتن رسیدگیش بده و اهمیت نمیدن فقط ظاهرش شیکه ک اصلا اینجوری نبود درمورد تمیزکردن و خدمه مهربون و خوش اخلاق بودن،تا زمانی که سوند بکشن خودشون پوشک رو تعویض و خونریزی چک کردن که حدود ساعت ۶ عصر برای من کشیدن سوند رو و کمکم کرد پرستار تا راه برم. فقط بابت اینکه بیان حالتم بپرسن فاکتور کرده بودن پولشو گرفتن، راستی ساک برای خودمو بچه هیچی نیاز نبود خودشون همه چی دادن .کلا هزینه زایمان با پمپ درد و وسایل و همه چی شد ۴۰ تومن ک با بیمه تکمیلی برای من شد ۲۰ تومن.اتاقم خصوصی نگرفتم چون بزرگ بود و دوتخته ولی توی روز همراه مرد راحت سرشو مینداخت میومد تو و هیچی نمیگفتن بهش حتی با اعتراض ما که بعدش خصوصی گرفتم اتاق رو بخاطر این بی مسئولیتیشون

_نکته اصلی اینکه دکتر بی حسی خانم بودن برخلاف بقیه جاها و اینکه همه پرسنل خانم بودن حتی نظافت و جابجایی تو اتاق عمل اصلا مرد نبود فقط دکتری ک بخیه میزد اخرسر مرد بودن.

_دکترمم امروز فیلم جراحی و از نوزادم ک خودش گفته بود بگیرن برام فرستاد بدون هزینه ک خیلی قشنگ بود😍🥲_

بماند برای یادگاری 

۲۴مرداد۱۴۰۴

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰