2777
2789
عنوان

نمیدونم برم آشتی یا بیشتر صبر کنم

233 بازدید | 17 پست

بخاطر کار همسرم اومدیم یه شهر دیگه تو یه خونه آپارتمانی که وسایل مورد نیاز رو داره وسایل خودمونو نیوردیم. شوهرم ظهرا میاد نهارمونم از محل کارش میاره هر روز. من شبا بیدارم و روزا تا ظهر خواب.  کار خاصی ندارم بیرونم نمیرم.  با بچه ها خوابیم.

اون شب رابطه خواست رد کردم اونم قهر کرد روز بعدش دو بار رفتم واسه آشتی استقبال نکرد. روز بعدش من و رسوند خونه بابام مراسم داشتن.  سه ساعت راهه حرف نزد. 

۴ روز اونجا موندم بهش پیام دادم سلام عزیزم کی میای دنبالمون تو جواب عزیزم و اینا ننوشت ما عادت داریم به همدیگه حتما تو پیاما مخصوصا تو دوری حرفای قشنگ بزنیم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون شب اول ک اخم کرده بود بخاطر بچه ها رفتیم بیرون سی چهل متر جلوترمون راه میرفت تازه با تیشرت و شلوار خونگی اومده بود.  وقتی بعد از 4 روز اومد دنبالم سلام کرد دست داد (جلو کسی قهرمونو نشون نمیدیم)  ولی تو ماشین حرف نمیزد. وقتی همون روز باهاش حرف زدم هی میگفت هیچی نیست میگفتم پس چرا چیزی نمیگی گف چی بگم حالا حتما باید حرف بزنم واسه چی و اصلا یه اداهایی درمیورد.

دیروز دو بار اومد بغلم کرد استقبال نکردم

دیشب رفتن بیرون من نرفتم

امشبم خواستن برن بیرون (خودش و بچه ها) اومد بغلم کرد گف بیا بریم بیرون گفتم نه من نمیام.

من کینه ای نیستم ولی از اینکه میخواد هرموقع قهرش تموم شد بیاد سمتم خوشم نمیاد.  روز اول دوبار با شوخی رفتم پیشش گفتم یه چیزی بگم گفت نه

میخوام یکم درس بگیره میخوام واقعی از دلم دربیاره نه که با خودش بگه اینو بغلش کنم آشتی میکنه( من تا حالا اینجوری بودم)

دیشب خواب بود خواستم برم سمتش بگم آشتی نیستم فقط اومد بغلت کنم چون شوهرمی ولی جلو خودمو گرفتم و نرفتم

الان دوباره ب ذهنم زده برم تو بغلش بگم خیلی از دستت دلخورم همونجوری ک دلمو شکوندی باید از دلم دربیاری ولی باز میگم نه صبرکنم بیشتر

به نظرم برو نزار قهرتون طولانی و عادی بشه...به قول مادرشوهرم تا وقتی ناز کن که خریدار داشته باشه 

اومدم واسه شوهرت بنویسم اوه چه کینه ایم هست بنده خدا که دیدم خودت بدتری😐خدا در و‌تخته رو خوب جور کرده❤️

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
آدم از ازدواج میترسههمه مردا اینجوریین؟؟یعنی یه بار نشه قهر میکنن؟

نه دو سه شبی بود که میخواست ولی اینجا هوا خیلی گرمه ما هم چون خونه کوچچیکه تلوزیونشم بدرد نمیخوره میریم بیرون خیلی خسته میشیم منم رد میکردم از طرفیم چون ظهرا میومد میدید هنوز خوابم.  بقول خودشم جمع شدن

اخه خودش بیاد پسش می‌زنی !

اینم در نظر بگیر الان که خوابه دوست نداشته باشه خوابش بهم بخوره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

به نظرم برو نزار قهرتون طولانی و عادی بشه...به قول مادرشوهرم تا وقتی ناز کن که خریدار داشته باشه اوم ...

خدا در و تخته رو خوب جور کرده؟؟  بعدش یه قلب قرمز؟؟ 

نه ما شاید هر سال یه بار قهر کنیم شایدم بیشتر یه سال ولی من بهم برخورد چون کار بدی نکردم چرا اینقدر خودشو گرفت

خدا در و تخته رو خوب جور کرده؟؟ بعدش یه قلب قرمز؟؟ نه ما شاید هر سال یه بار قهر کنیم شایدم بیشتر یه ...

فکر بد نکن عزیزم من به زن و شوهرایی که مچ هستن اینو میگم یعنی اخلاقاتون مثل همه. 

دیگه خودت میدونی مهمترین وعده مردا همونه دیگه اونو که پس بزنی انگار غرورشون رو خورد کردی بخصوص که الان دوران استراحتته شاید با خودش فکر کرده من اینهمه کار میکنم میرم میام  زنم که همش خوابه و استراحت پس چرا کوچکترین حق منو نمیده یه چی تو این مایه ها😁 منم بارها تو ذوق همسرم زدم قهرم کرده همون لحظه یه روز فاصله گرفتیم اوکی شده

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
فکر بد نکن عزیزم من به زن و شوهرایی که مچ هستن اینو میگم یعنی اخلاقاتون مثل همه. دیگه خودت میدونی مه ...

چی بگم خودش ک میگه بخاطر اون نیست میگه جمع شدن

ولی واقعا من عزت نفسم اجازه نمیده بدون اینکه کادویی بگیره یا بیاد قربون صدقم بره و ازم بخواد براش دلیل دلخوریمو توضیح بدم باهاش آشتی کنم