2777
2789
نه عزیزم‌ قزوینم

خر خون زیاد دارین؟ 

برای کنکور شروع کردین؟ 

دوستای من از هشتم خودشونو برای کنکور ج.. ر دادن😐

منی که امسال میرم دهم یکمی نا امیدم.. 

دارا اسم داداشمه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خر خون زیاد دارین؟ برای کنکور شروع کردین؟ دوستای من از هشتم خودشونو برای کنکور ج.. ر دادن😐منی که ام ...

آره خرخون زیاد داریم ولی برای کنکور شروع نکردیم

چه خبره خیلی زودهههه

ما از دهم شروع میکنیم

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ممنون عزیزم از همدردیت اتفاقا خودش ناراحته ولی بهش گفتم این و بذار ب حساب تجربه محک زدن خودت از این ...

انشاءالله ❤.

این سه سال رو با برنامه درس بخونه 

کتابهاشو قورت بده 

تست بزنه. محتوای ناب آموزشی رو استفاده کنه 

جا نزنه 

حق کلمه خوندن رو ادا کنه و بعد روی رفتن به دانشگاه های تاپ و رنک ۱ حساب کنه و یه عمر ثمر تلاششو ببینه 

چیزی که با قبولی در سمپاد ،میخوایم یه گام بهش نزدیک تر بشیم 

آره خرخون زیاد داریم ولی برای کنکور شروع نکردیمچه خبره خیلی زودههههما از دهم شروع میکنیم

منم امسال میرم دهم

چ کارایی میکردین توی سال هفتم هشتم؟ 

من خودم ب کارای خونه مشغول بودم💀😂

دوستام درس میخوندن یا کلاس میرفتن.. 

دارا اسم داداشمه   

من امسال میرم دهمنوع مدرسه هیچ ربطی ب قبولی ندارهبنظرم از الان برای کنکور بخونه بهتره

درسته ولی به نظرم غیر دولتی ها چنگی به دل نمیزنن(الان غیر دولتی خیلی خوب میره ولی سخت گیری نداره مدرسه و خیلی نایس برخورد میکنن ) پسرمم درسش خوبه و به نظرم تو نمونه دولتی که رقابت بین بچه ها بیشتره میتونه موفقتر باشه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
تشکر همچنین انشالله پسر شما هم قبول بشه اگر خیلی بخونه می‌تونه سمپاد بیاره

سمپاد رو خودم مایل نیستم به نظرم سختگیری زیاده و خسته کننده میشه براش ، دوست دارم از این سنش هم لذت ببره و صرفا درس خوندن نباشه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
آره خرخون زیاد داریم ولی برای کنکور شروع نکردیمچه خبره خیلی زودههههما از دهم شروع میکنیم

عزیزم من خواهرم کلاس ششمه

ولی رغبت زیادی نداره

تو رغبت داشتی؟ 

من خودم عاشق تست هوش بودم و قبول شدم ولی نمیدونم اونو چطور علاقه مند کنم

کلاس میرقتی؟ 

دارا اسم داداشمه   

انشاءالله ❤.این سه سال رو با برنامه درس بخونه کتابهاشو قورت بده تست بزنه. محتوای ناب آموزشی رو استفا ...

ب نظر شما من چ کاری میتونم براش بکنم راهش هموار تر بشه کلاس بذارم جایی ثبت نام کنم؟؟ چون واقعا لیاقتش و داره میبینم از دل و جوون مایه میذاره این امتحانم ب خاطر جنگ نبودن آرامش و رفتن ب جای دیگه و.... اینا بچم نتونست تمرکز کنه والا قبول میشد 

من چندین ساله که دانش آموز نیستم عزیزم

ممن سمپاد تهرانم

بین مدرسه رفتن و نرفتن گیر کردم

دهمم

فرزانگان دو

میگن نرم بهتره خودم بشینم آنلاین بخونم وقت زیادی برای تست دارم.. 

دارا اسم داداشمه   

منم امسال میرم دهمچ کارایی میکردین توی سال هفتم هشتم؟ من خودم ب کارای خونه مشغول بودم💀😂دوستام درس ...

کارای خونه چرا🤣🤣🤣

هفتم که کلا فازم معلوم نبود نه درس میخوندم نه تو گوشی بودم‌نه هیچی به در و دیوار زل میزدم🤣

هشتم همش میومدم اینجا و یوتیوب و اینور اونور درسمم تو مدرسه میخوندم 😂ساعت ۷ میرفتم مدرسه کلاس ساعت ۸ شروع میشد

تو اون یه ساعت هر درسی داشتم جمعش میکردم سریع

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

اره حتما تاثیر گذاره عزیزم ولی نع زیاد مثلا از 100 5 درصد 90 دصد به دانش اموز برمیگرده 5 درصد امکانا ...

پس شما که باید بهتر بدونی تاثیرات محیطی چقدر مهمه.من خودم زمان تحصیلم بهترین مدرسه ها رفتم و فرقش رو با مدارس معمولی از هر لحاظی میدونم الان هم برای دخترم تمام تلاشم رو میکنم بهترین مدارس تحصیل کنه 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...