2777
2789
مبارک من نمونه

مبارک باشه،چقدر خوندید و منابعی که خوندید چی بود 

پسر من امسال نهمه برای سال بعد میخواد شرکت کنه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
فدات بشم ارع خودمم کلی دلداریش دادم دخترم شاگرد ممتاز خیلی درسخون از شانسش امتحانا خورد ب جنگ و حاشی ...

سمپاد همه تحصیل نیست 

و مسیر موفقیت همه از سمپاد نمیگذره 

اصلا خودت و دخترت رو ناراحت نکن .

یه چیزی سرنوشت سازه اون هم کنکوره .اگر واقعا ادمش باشه موفقیت رو رقم خواهد زد برای خودش 

و الا چه سمپادی ها که از دانش اموز مدرسه دولتی هم ضعیفتر عمل کردن .من انقدرها میشناسم 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک همتون 😍😍😍😍

من خودم ۲ سال پیش تیزهوشان قبول شدم 

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

چندمی؟

الان میرم نهم

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

سمپاد همه تحصیل نیست و مسیر موفقیت همه از سمپاد نمیگذره اصلا خودت و دخترت رو ناراحت نکن .یه چیزی سرن ...

ممنون عزیزم از همدردیت 

اتفاقا خودش ناراحته ولی بهش گفتم این و بذار ب حساب تجربه محک زدن خودت از این ب بعد تمام تمرکز و باید بذاری روی کنکور انشالله همه به ها موفق بشن ❤️

مبارک باشه،چقدر خوندید و منابعی که خوندید چی بود پسر من امسال نهمه برای سال بعد میخواد شرکت کنه

ممنونم 

راستش من اونقدر زیاد نخوندم که خودم رو اذیت کرده باشم 

و بیشتر هم هدفم نمونه بود که خداروشکر قبول شدم 

منابعم : آی کیو گاج

۳۱ استان 

و جامع تیزهوشان نهم خیلی سبز 

کلاس تست هم نرفتم 

خودم تست زدم تو خونه 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

اوخدااتهرانی؟ اگه تهرانی ازت سوال دارمشهر بزرگ زندگی میکنی

نه عزیزم‌ قزوینم

ممنونم راستش من اونقدر زیاد نخوندم که خودم رو اذیت کرده باشم و بیشتر هم هدفم نمونه بود که خداروشکر ق ...

ممنون عزیزم موفق باشی 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️