2777
2789

پیج دوقلوهامه خیلی ریلز میذارم همشونم ۳ یا چهار هزارتا ویو میخوره اما فالو نمیکنن پول تبلیغم ندارم چیکار کنم

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

که چی بشه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

دیگه زیر پنج قلو جواب نمیده😶

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هوش مصنوعی کمک بگیر ایده های خوبی میده

خوشگلن بچه ها ؟ همسانن؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه هاتونو تو چشم مردم نکنید بترسید از چشم بد

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

که چی بشه

بلاگر بشم🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

دیگه زیر پنج قلو جواب نمیده😶

🤣🤣واقعا از بس که زیاد شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلاگر بشم🥲

دیگه مارو تحویل نمیگیری😆😆😆😆

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.
بچه هاتونو تو چشم مردم نکنید بترسید از چشم بد

وا این چه حرفیه خو،اینهمه ادم دارن تو این راه فعالیت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگه مارو تحویل نمیگیری😆😆😆😆

🤣🤣🤣فک نکنم ابی ازم گرم بشه من از این شانسا ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا این چه حرفیه خو،اینهمه ادم دارن تو این راه فعالیت میکنن

فعالیت کن عزیزم

چند کایی!

کا؟؟من هنوز ک هم نیستم ۱۱۸ تا فالور دارم🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادرس پیج رو بزار یه سر بزنم 😍

double_n_02

1
5
10
15
20
25
30
35
40