2777
2789

به نامزدم گفتم میخام جدا شم اینو نوشته👇

اگه بخوایم جدا شیم دیگه من با چه رویی سرم بلند کن مجبورم خودمو بکشم بخدا چون خودم باعث شدم گفتم پیدا کردم بریم بگیریم  

من خودمو بکشم چیکارمیکنی 

دوست داری من برم خودمو بکشم

دیگه دلم گرفتم اگه نشه منم نیستم اون دنیا میبینمت

نه اما اگه بخواد بهم نرسیم دیگه من نمیتونم زنده بمونم

🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫🚫 بهش گفتم مهریه رو میبخشم اینارو نوشت حس میکنم صلاح دیگه ایی نداره برای دفاع  شما نظرتون چیه؟؟؟؟

منظورش ترسوندن منه؟؟؟؟

اینارو بگه 

٣٢ سالشه 

بنظرتون واقعا میخواد این کارو کنه یا میخواد منو بترسونه 

٢ ماه نامزد عقدی هستیم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اگه اوضاع‌تون خیلی بده در حد حل نشدن حتما جدا شو به حرفاش هم اعتنایی نکن

قرار نیست خودتو بدبخت کنی و فردا با دو تا بچه راه پس و پیش نداشته باشی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا ۳۲ سالشه انگار که ۲۰ سالشه

بنظرت تهدید میکنه یا جدیه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

چرا میخوای جدا شی خانوادش اذیتت میکنن یا خودش

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
چرا میخوای جدا شی خانوادش اذیتت میکنن یا خودش

مشکلات ژنتیکی 

خسیسه 

بهداشت رعایت نمیکنه 

مخفی کردن لمس بودن بدنش

مشکلات ژنتیکی خسیسه بهداشت رعایت نمیکنه مخفی کردن لمس بودن بدنش

آها جداشو بره بابا.یه تاپیک دیگتم دیدم.مردا زر زیاد میزنن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
آها جداشو بره بابا.یه تاپیک دیگتم دیدم.مردا زر زیاد میزنن

خب بنظرت تهدیده یا جدیه

خب بنظرت تهدیده یا جدیه

نه تهدیده نه جدیه .لاف زده .‌تو برو درخواست طلاق بده .یکی از دلایلتمدرپغ در ازدواج میتونه باشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه