2777
2789
عنوان

دانشگاه مختلط

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 41 پست
درست میگید تنهایی هم زیادش خوب نیستولی قبول داری باید خیلیم صمیمی نشی چون دیدم که میگم

ارره موافقم 

منم در حد همون چن سال که باهاشونی میگم ک خوش بگذرونی و زیاد صمیمی نشی . نقطه ضعف و مسائل خصوصیتو بهشون نگی

خودت دانشجوی؟ اگه اره رشتت چیه کدوم شهری

روابط امروزی حتی با دخترا هم دوست باشی باید سیاست داشته باشی و اگه توی هر رابطه سیاست نداشته باشی ضر ...

دقیقا. کلا دوست باش با همه ولی با هیچکی صمیمی نشو

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اوکیم فقط اینکه اونا به کار من کاری نداشته باشن 😂😂

نه بابا خیالت راحت😂 

سیرکه اونجا، همه سعی دارن جلب توجه کنن به بقیه کار ندارن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ارره موافقم منم در حد همون چن سال که باهاشونی میگم ک خوش بگذرونی و زیاد صمیمی نشی . نقطه ضعف و مسائل ...

دقیقا من در مورد زندگی شخصی ایم خیلی به دوست صمیمی م گفتم و ضربه شم خوردم.

آره دانشجو ام. کرمانشاه

کسی که انقد باهام صمیمی شده بود همه چیزمون باهم بودیم دوسال. جوری که همه حسرت رفاقت مون رو میخوردن ج ...

ای وای😧 چه آدمی بوده واقعا اعتماد کردن سخت شده نمیشه به هرکسی اعتماد کرد...

متاسفم

|😐Pooker Andar Pooker😐|
ای وای😧 چه آدمی بوده واقعا اعتماد کردن سخت شده نمیشه به هرکسی اعتماد کرد...متاسفم

حواست رو جمع کن مثه من نشی چون هنوزم دارم عذاب‌ش رو میکشم. به خواهرم غبطه میخورم که درون‌گرا س و با هرکسی صمیمی نمیشه