2777
2789
عنوان

دانشگاه مختلط

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ترم سه ام😂ولی توی رابطه رفتن کلا اشتباهه و رفاقت با پسرا اشتباههبرای خودت خط قرمز داشته باش ...

عآفرین دقیقا 

منم ترم پنجمم پشیمونم از صمیمی شدن با چند نفر تو کلاس چون بخاطرشون خیلی خیلی خیلی عذاب کشیدم و الانم تو استرسشم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

مثل مدرسه‌ستخودت انتخاب می‌کنی تو چه فضایی باشیمیتونی بری وسط دراماها و مسخره بازی‌هامی‌تونی از دور ...

من اوکیم فقط اینکه اونا به کار من کاری نداشته باشن 😂😂

|😐Pooker Andar Pooker😐|
اگ دوسداری همون اول وارد اکیپ شو چون بعدا ک اکیپا تشکیل شن نمیتونی واردشون شی

اتفاقا میگن وارد اکیپ نشین از همون اول. همین که یکی دوتا آدم حسابی بی حاشیه ببینم و باهاشون آشنا بشم واسم اوکیه

|😐Pooker Andar Pooker😐|
دانشگاه تنهایی بیشتر حال میده تا اون اکیپ های عقرب صفت

نمیدونم والا هرکی یه سلیقه ای داره . بنظرم کلا نباید سخت گرفت چون این دوران بلخره میگذره باید خوش بگذرونیم و سخت نگیریم

اینکه باهاشون مثلا بری شهربازیی .گردش و اینا خیللی خوبه بخصوص اگه شهر دور باشیی :)

البته نظر منه این

نمیدونم والا هرکی یه سلیقه ای داره . بنظرم کلا نباید سخت گرفت چون این دوران بلخره میگذره باید خوش بگ ...

درست میگید تنهایی هم زیادش خوب نیست

ولی قبول داری باید خیلیم صمیمی نشی چون دیدم که میگم 

من الان ترم ۴ حقوقم و خوابگاهی م.

اول اینکه اصلا با کسی رفیق نشو صرفا سلام علیک 

و تو حاشیه نباش اینکه کی کجا رفت چکار کرد یا نکرد یا اینطور چیزا.

فقط درس و پیشرفت خودت.

وقتی تمرکزت روی خودت باشه بقیه هم جذبت میشن

تیپای لش و بی معنی هم نزن که حراست بهت گیر نده اروم برو اروم بیا و با اون نگهبانام مثل بقیه رفتار کن ادنام جای پدر و اقواممونن.کلا بی ادبی به اونارو درک نمیکنم.

و اینکه اراسته باش و مرتب.مسواک.ناخنای مرتب.بوی خوب.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

درست میگید تنهایی هم زیادش خوب نیستولی قبول داری باید خیلیم صمیمی نشی چون دیدم که میگم

روابط امروزی حتی با دخترا هم دوست باشی باید سیاست داشته باشی و اگه توی هر رابطه سیاست نداشته باشی ضربه می‌خوری. متاسفانه

|😐Pooker Andar Pooker😐|
میشه یکمش رو تعریف کنی

کسی که انقد باهام صمیمی شده بود همه چیزمون باهم بودیم دوسال. جوری که همه حسرت رفاقت مون رو میخوردن 

جوری روی واقعیشو نشون داد که نگم چون باهاش کات کردم پشتم پیش کسایی که یه روز میگفت ازشون متنفره کلی حرف زده بود به دروغ. یکی دیگه شونم انقد فضوله و دنبال فتنه گری که نگم برات