2777
2789
عنوان

برنج پاکستانی با کمی برنج دودی قاتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 38 پست
همه چیز بهم اومده اوکیه .هم برنج عالی بود .هم خوروشت .

فکر نکنم آدم حالش به هم میخوره تو سبزی قورمه کدو باشه 

حالا شما قراره بخوری مهم خودتون هستید که میتونید بخورید ولی گاهی ممکنه آدم مریض بشه 

یعنی میگی بین برنج ها فرقی نیس؟ پس چطوریه من هندی میخورم معده درد میگیرم ولی ایرانی معده درد نمیگیرم ...

فقط هاشمیه از بین ایرانی ها خوبه .زود هضم هست .زود پخت .

بقیه برنج ها دیر پخت و دیر هضم .شبرودی همینطور.به خاطره همین میگم فرقی نیست .نیم دانه هم خوبه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم آدم حالش به هم میخوره تو سبزی قورمه کدو باشه حالا شما قراره بخوری مهم خودتون هستید که میتون ...

خیلی عالی بود.از چلوکباب عالی تر بود‌

عالی بود محشر .

عالی شده بود .

تلقین و عادت بد غذایی مریضی میاره .نه خود غذا

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

برنج محلی خوبه کلأ یک نوع دارو هست مخصوصاً واسه مشکل گوارش تو بلوچستان هم برنج کاشت میشه دهستان دامن ،دهستان ایرندگان ،شهر سرباز وشهر نیکشهر من  مشکل گوارش دارم برنج دامن خیلی به من میسازه برنج پاکستانی چند درجه داره که بیشتر معمولی هاش تو بازار هست یا اینقدر برنج پاکستانی خوشپخت هست 

برنج محلی خوبه کلأ یک نوع دارو هست مخصوصاً واسه مشکل گوارش تو بلوچستان هم برنج کاشت میشه دهستان دامن ...

ابن اطراف ندیدم .مال ما فقط شماله .پاکستانی .هندی دودی .نیم دانه شیرودی .

شهر ما نمیارند .

تا حالا نخوردم .

ولی مطمینم روغن داخل دانه  برنج زیاده .

ابن اطراف ندیدم .مال ما فقط شماله .پاکستانی .هندی دودی .نیم دانه شیرودی .شهر ما نمیارند .تا حالا نخو ...

درسته چون که کم کاشت میشه فقط واسه مصرف خودشون فروشی ندارن برنج محلی بلوچستان ،ما چون سر مرز هستیم برنج پاکستانی زیاد هست جوری که هر غذا برنج خاص داره 

عزیزم منظورتون رو اشتباه متوجه شدم تو اون تاپیک ،، میشه بگید از کی متوجه تغییر نظر مردم شدین؟ 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

عزیزم منظورتون رو اشتباه متوجه شدم تو اون تاپیک ،، میشه بگید از کی متوجه تغییر نظر مردم شدین؟

از زمانی که حمله شد .تا قبلش وقتی ما را میدزدند نگاهشون بد بود.انگار گدا از بینشون رد میشد خودشون میزدند کنار .الان اینجور نیست .

از زمانی که حمله شد .تا قبلش وقتی ما را میدزدند نگاهشون بد بود.انگار گدا از بینشون رد میشد خودشون می ...

مرسی عزیزم♥️

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا