2777
2789
عنوان

برنج پاکستانی با کمی برنج دودی قاتی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 38 پست
من یکم برنج دودی قاطی برنج ایرانی کردم چون از بوش خوشم اومد ولی بد شد

برنج ها را چند تا قاتی کن .

برنج دودی اندازه یک مشت فقط به چهار پیمانه برنج ایرانیه

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

برنج برنجه .فرقش با هاشمی اینه برنج پاکستانی عین شیرودیه .باید روغن دار باشه .خیلی بزاری بپزه .

برنج با برنج زمین تا آسمون فرق داره بخاطر همین قیمتاشون فرق دارن! برنج هندی با دستگاه تولید میشه نه از مزرعه !

صد ها نوع برنج هست همشون فرق میکنن

برنج ایرانی بهتر از پاکستانی و پاکستانی هم بهتر از هندیه

تازه تو ایران برنج مناطق کوهستانی مثل برنج میانه از برنج های شمال بهتره هم گرونتره هم کیفیت بالاتره

من عمری برنج خور و برنج پز بودم  برنج شناسم 

بیا جانا عنایت کن تو مولانای رومی را ، غلام شمس تبریزم قلندروار می‌گردم 🦋༘ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان استقبال روی برنج هندی یا پاکستانیه .بعدش شیرودی .برنج ایرانی هم کم میخرند ....قیمتاش الکی بردند ...

عزیز برنج هندی برنج ارگانیک نیست

استقبال زیاده چون قیمتش ارزونه

هندی رو با دستگاه تولید میکنن پلاستیکیه

نمی‌خوام تو ذوقت بزنم 

آخه باید چندتا چیز به هم بیاد که بکنی یه غذا 

حالا گوشت نریختی یا مرغ عیب نداره همون کدو والو وسیب زمینی هویج میرختی 

سبزی قورمه که نمیخوره به اینا 

برنج هارم جدا بپز بخورید قاطی نکن برنج خوبی نیست ولی ناچاری باشه دیگه محبوری

عزیز برنج هندی برنج ارگانیک نیستاستقبال زیاده چون قیمتش ارزونههندی رو با دستگاه تولید میکنن پلاستیکی ...

ولی استقبالش بالاست .

همینطور برنج پاکستانی .هم عطرش خوبه هم طعمش .هم کیفیتش مثل شیرودیه .

گرون بودنش ربطی به کیفتشون نداره .

اب مصرفیشون بالاست .

مخصوصا مال جنوب و شرق غرب کشور.

شمال ارزونتره نسبت به اونها چون اب اونجا هست .شرایط کشت عالیه .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

ولی استقبالش بالاست .همینطور برنج پاکستانی .هم عطرش خوبه هم طعمش .هم کیفیتش مثل شیرودیه .گرون بودنش ...

چه ربطی به آب مصرفی داره ؟ هندونه از همه چی بیشتر اب مصرف میکنه ولی کیلویی ۱۲ هزار تومنه 

برنج دودی اولین باره میشنوم

تا حالا نخوردی .نیم کیلو بخر برای دو کیلو برنج دیگه کافیه .وگرنه خالیش بی مزس

چه ربطی به آب مصرفی داره ؟ هندونه از همه چی بیشتر اب مصرف میکنه ولی کیلویی ۱۲ هزار تومنه

برعکس گفتی .برنجه که ابش بیشتره ‌هم شرایط کشت سخته .

نمی‌خوام تو ذوقت بزنم آخه باید چندتا چیز به هم بیاد که بکنی یه غذا حالا گوشت نریختی یا مرغ عیب نداره ...

همه چیز بهم اومده اوکیه .

هم برنج عالی بود .هم خوروشت .

برعکس گفتی .برنجه که ابش بیشتره ‌هم شرایط کشت سخته .

یعنی میگی بین برنج ها فرقی نیس؟ پس چطوریه من هندی میخورم معده درد میگیرم ولی ایرانی معده درد نمیگیرم؟