2777
2789
عنوان

شوهر حیوونم منو زد

287 بازدید | 17 پست

بچه ها ببخشید که فقط مشکلاتمو میارم اینجا اعصاب شماروهم خورد میکنم ولی نیاز دارم حرف بزنم💔اول بگم که عقدیم قرار بود بعد ماه صفر و اینا عروسی بگیریم بریم تو یه خونه، این مرتیکه(حتی دلم نمیخواد بگم شوهر) چند سالیه که تنها زندگی میکنه منم گاهی میرم خونش...دیشب هرچی بهش زنگ زدم پیام دادم جواب نداد بعدم گوشیشو خاموش کرد، من نگران شدم صبح رفتم در خونش خواب بود بعد کلی در زدن درو که باز کرد  رفتم داخل دیدم کلا بساط عرق و ایناشون از دیشب مونده فهمیدم رفیقاشو آورده بوده خونه با اینکه میدونه من چقددددد مخالف این کارشم بارها بخاطرش بحث کردیم🙂خلاصه دعوامون شد منم عصبی شدم گفتم حتما دخترم اوردید اونم عصبی تر از من گفت اورده باشیم میخوای چه غلطی کنی دعوا بالا گرفت منم از گریه نفسم بالا نمیومد ولی کلی بهش فحش دادم اونم زد تو دهنم حیوون منم کم کاری نکردم کلی وسیله پرت کردم سمتش بعد از کلی توهین کردن از خونه پرتم کرد بیرون...با گریه برگشتم خونمون اما تا خود الان هنوز به هیچکس هیچی نگفتم میخوام اروم شم بعد عاقلانه تصمیم بگیرم💔

یا رب ز جهان لطف تُ کافیست مرا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم بهت چی بگم راستش ولی الان منم زیاد حالم خوب نیست چند دقیقه پیش کلی گریه کردم ولی حتما پیش یه مشاور برو در مورد ناخداگاه و اخلاق مردا بهت توضیح میده امیدوارم همه چی بود نفع تو باشه 

فقط بهت بگم عروسی رو زود نگیر.

این مورد رو فعلا به کسی نگو، کار خوبی میکنی. چون باید حسابی روش فکر کنی.

فعلا هم نبخشش. اصلا جوابشو نده یه مدت. بذار این جرئتو نداشته باشه که هر بار همچین کار زشتی بکنه.

جملهٔ لابد فلان آورده بودین رو هم نباید میگفتی.

با توجه به فرهنگ خانوادهٔ خودت و باور خودت دربارهٔ الکل خوردنش تصمیم بگیر. یکی مثل من اصلا نمیتونست بمونه، شما خودت با توجه به دور‌و‌برت و نوع فرهنگت باید تصمیم بگیری.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

آی ادمااا حیفه که مشروب مصرف کنید😞

حیفه که با کسی دوستی یا وصلت کنید که

مشروب میخوره😞

سوای درگیری های دعوا و بحث ها و آسیب ها

احتمال درگیری با اختلالات و بیماری های روانی رو زیاد میکنن این چیزا😞

با یکی که رو حالت طبیعیه

میشه راحت صحبت کرد

ولی اگه عقلشو خاموش کنه، 

چطور میشه باهاش ارتباط برقرار کرد😞

حیف جوونی تونه😞

مرغ سی اُم از سی تا مرغ هستم🪶 هرچند نفر آخرم، ولی هستم💚

اگه فکر می‌کنی بعد عقد تغییر می‌کنه کاملا دراشتباهی،هیچ آدمی تاکید میکنم هیچ آدمی به خاطر کس دیگه تغییر نمی کنه.....

یه تصمیم درست بگیر ، نزار آیندت خراب شه‌.....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

منطقی و عقلانی اینه که تو عقد جدا شی حالا بازم هرطور صلاحه

بابام یه بار شاهد دعوامون بود و گفت باید ازش جدا شی من سرسخت مخالفت کردم گفتم آدمه عصبی میشه پیش میاد بابامم گفت عواقبش با خودت، الان خجالت میکشم برم چی‌ بگم🙂

اگه فکر می‌کنی بعد عقد تغییر می‌کنه کاملا دراشتباهی،هیچ آدمی تاکید میکنم هیچ آدمی به خاطر کس دیگه تغ ...

میگم شاید تغییر کنه دوباره مثل سابق شه چون تو دوران دوستی اخلاقش واقعا خیلیییی بهتر بود بعد عقد کلا صدوهشتاد درجه تغییر کرد

نمی‌دونم بهت چی بگم راستش ولی الان منم زیاد حالم خوب نیست چند دقیقه پیش کلی گریه کردم ولی حتما پیش ی ...

ممنون عزیزم امیدوارم خدا به دل تو هم ارامش بده