2777
2789

کدوم بهتره 

پشت کنکوریم 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تابستون 12 میخوندی نیم سال اول 11 بخون

ار مهر میخام شروع کنم 

تابستونمو از دست دادم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

ار مهر میخام شروع کنم تابستونمو از دست دادم

با قلمچی پیش برو تست بزن زیاد حتی اگه یکم مبحثو بلدی با تست یادش بگیر نهایی رو از همین الان بخون وقت نمیکنی بخونیش بعدا اخ نهایی خیلیییییی مهمه

من میخاستم گاج دانلودکنم پیدانکردمخودت بزنی ولی ترازت نمیدونی چطورع

تراز مهم نیست واسم 

با قلمچی پیش برو تست بزن زیاد حتی اگه یکم مبحثو بلدی با تست یادش بگیر نهایی رو از همین الان بخون وقت ...

ممنونم زیباااا

قلم چی داره برنامه واسه عمومی ها ؟

پس فقط میخای تست کارکنی؟ترازت ببینی میره بالا انگیزه میگیری بیشتربخونی

فک کنم بتونم محاسبه کنم تراز و درصد هامو خودم