2777
2789
عنوان

خواهشمندم راهنمایی کنین.گوش دخترمو سوراخ کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 22 پست
چن روز درد میگیره؟ عفونت نمی کنه؟ بی حس می کنن؟

کلا یک هفته تا ده روز مراقبت میخواد. سر کردن نمیخواد. فقط دکتر خوب ببر کج سوراخ نکنن. یه پمادم میده بمالی. من که پماد خیلی نمالیدم . خدا رو شکر عفونتم نکرد اصلا بعدش اذیت نکرد. فقط تا ده روز مراقب بودم. فقط گفت نهایت دو هفته اون گوشواره که خودشون میندازن تو گوشش باشه ، من اشتباه کردم یک ماه شد یه کم گوشش سله بست. سریع طلا انداختم خوب شد. گوشواره طلا رم قبلش بزار تو یه کم گوشت خام زهرش به قول معروف گرفته بشه که حساسیت نشون نده عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوش دختر مو 5 ماهگی سوراخ کردم فقط همون لحظه گریه کرد، اولم از اون نگینا خودش انداخت تو گوشش، بعد یه هفته گوشواره هاشو انداختم، الان 20 ماه شه همش میگم خدا رو شکر همون موقع سوراخ کردم اگر نه عمرا الان میذاشت، تا وقتی هم که بزرگ و فهمیده شه طاقت نمیاوردم 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
من دخترم ۱۵ماهشه  مادرشوهرم خودشو کشته ببرم سوراخ کنم😕 منم گفتم ن

مثل من. دخترم منم تقریبا 7 ماهشه.

منم تا عقلش نرسه و خودش نخواد نمیندازم. 

به نظرم تموم معصومیت و آسمونی بودن نی نی با اویزون کردن طلا ازشگرفته میشه. میشه عروسک پشت ویترین و عروسک خیمه شب بازی و وسیله پز مامان و باباش.

یه دلیل دیگه امم اینه که تو این نداری دست و گوش بچه ام چیزی نندازم که خدایی نکرده به خاطرش آدم نداری دلش بسوزه یا بلایی سر بچه ام بیاره.

یکی از همکارامون با دختر 2 ساله اش تو محوطه مجتمع شون بود. میگفت یه لحظه داشت بازی میکرد دیدم یه خانمی دستش رو گرفته بازی میده زودم رفت دیدم تک پوش بچه مو که کلی ام پولش داده بودم برد. فداااای سرش میرم دوباره بهترشو میخرم. واااااای اونقد بهش عصبانی شدم که آخه آدم عاقل خوب فقط طلاشو برد خود بچه رو نبرد یه بلایی سرش بیاره....

حالا بچه کوچیک از طلا چی میفهمه آخه....

مثل من. دخترم منم تقریبا 7 ماهشه. منم تا عقلش نرسه و خودش نخواد نمیندازم.  به نظرم تموم معصوم ...

من نمی گم طلا بندازم پز بدم. اصلا اینجور فردی نیستم. میخوام گوشش سوراخ باشه. در آینده سخته میگن سوراخ کردنش. الان هرکی میبینه میگه اگه دختره پس چرا گوشاش مثل پسراس  سوراخ نیس

خدا کنار ماست🌸
مثل من. دخترم منم تقریبا 7 ماهشه. منم تا عقلش نرسه و خودش نخواد نمیندازم.  به نظرم تموم معصوم ...

منم حرفم اینه بچه کوچیک چیه ک طلا اویزون کنی 

منم تک پوش داره ولی باز میگه نمیفهمن مردم ک دختره گوشوار بنداز  دگ اون فرد باید کور باشه ک لباس صورتی ب قوله شما یا تک پوششو نبینه  همونم باید در بیارم 

ولی منم کلا فعلنا قصدشو ندارم سوراخ کنم 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐

[QUOTE=55755743]من نمی گم طلا بندازم پز بدم. اصلا اینجور فردی نیستم. میخوام گوشش سوراخ باشه. در آینده سخته میگن سورا ...[/QUOTEن

در آینده ام سخت نیست. لاله گوش نرم عصبم نداره که دردناک باشه. من خواهرزاده ام 9 سالش شد خودش خواست بردیم سوراخ کردیم خیلی ام خوشحال بود هیچ دردی ام نداشت.

ولی به هرحال هرکسی نظری داره. یکی ام دوست داره دخترشو جینگول کنه. 

من خودم به شخصه دوست ندارم.

دختر منم گاهی میگن پسر ؟میگم نه دختر میگن پس کو گوشواره هاش منم یه نطق طولانی میکنم که دوست ندارم و....