2777
2789
عنوان

دبیری شیمی یا پزشکی

291 بازدید | 37 پست

خانوما فرض کنید که یک نفر هر دو این رشته رو قبول بشه کدوم بهتره که بره؟

مزایا پزشکی پرستیژ و تحصیلات بیشتر ولی سختی و آینده نامعلوم 

دبیری درآمد بیشتر ولی بدون پرستیژ و آینده تضمین شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دبیر شیمی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

جدی هستین وقتی این سوالا رو میپرسین

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

دبیری حقوق ماهی ۱۲

کجاش درامدش خوبه؟ 

بیین تزیزم بیین تایپ شخصیتیت چیه و کدوم به دردت میخوره و میتونی از انجام اون شغل لذت ببری این یک

و دوم اینکه بیین چی میخوای؟ پول زیاد ؟ پرستیژ؟ ساعت کاری مشخص ؟ کار با نوجونا ؟و..... 

بیین با چی حالت خوبه برو سمت همون مهربون جان 

دبیری حقوق ماهی ۱۲کجاش درامدش خوبه؟ بیین تزیزم بیین تایپ شخصیتیت چیه و کدوم به دردت میخوره و میتونی ...

دبیری ۱۲

چرا حرف الکی میزنید

دانشجو معلم امسال ۱۳ میگیره 👺

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

آینده جفتش که معلومه سختی و درآمد پزشکی هم بالاتره

نه پزشکی نامعلومه تخصص سخته خیلی قبول شدنش و اینکه تا به درآمد ایده آل برسه با تخصص ۱۳سال دیگه تقریبا میشه 

ولی دبیری تا سه سال دیگه میشه به اون درآمد رسید و هم اینکه جای پیشرفتش بیشتره

درامد پزشکی چقده؟

ببین با قاطعیت نمیشه گفت چون بستگی به تخصصی کع داره محیط و ... داره

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

هر کدوم بیشتر دوست داره 

علم پزشکی عمیق تر و گسترده تریه نسبت به شیمی دبیرستان 

اما خب پزشکی ساعت کاری طولانی و شب بیدار موندن و مسئولیت زیاد داره و دبیری شیمی اینا رو نداره 

پزشکی مدت تحصیل طولانی داره و خیلی دیر به درامد میرسه اما دبیر شیمی از همون ورود به دانشگاه حقوق میگیره 

دبیر شیمی تابستون و عید و پنجشنبه ها و جمعه ها تعطیله 

اما یه پزشک تقریبا هیچوقت تعطیلی نداره