2777
2789
عنوان

دبیری شیمی یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست
منم منظورم فعلیت توی کنکوره عزیزم ♥️چون من الان میبینم خیلی از دانشجو های پزشکی دارن تدریس میکنن و ب ...

پزشک شدن حوصله میخواد

چون دیر به درامد میرسه 

خیلی هاشون میذن سراغ تدریس کنار درس خوندنشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نکته کلی بهت بگم عزیزم 

تو هر شغلی بسته به اون تخصص و علاقه و توانایی که هر شخص داره می‌تونه یه حقوق میلیاردی بگیره یا یه حقوق حداقلی 

هم پزشک میلیارد داریم هم معلم میلیارد 

از اون طرف پزشک و معلمی هم داریم که از حقوق وزارت کارم کمتر میگیرن 

امیدوارم طلایی ترین مسیر ممکن و انتخاب کنی

مامان دوستم ۲۳ میگیره دخترداییم کل پولو میدادن بهش مثلا پارسال ۱۰ بود همشو میدادن بدون کسری ، امسالم ...

شاید اون دانشگاه رجایی بوده

دانشگاه فرهنگیان بیشتر کسر میکنه

رجایی بهتره

خدایاشکرت❤️

نه پزشکی نامعلومه تخصص سخته خیلی قبول شدنش و اینکه تا به درآمد ایده آل برسه با تخصص ۱۳سال دیگه تقریب ...

من به عنوان به خانوم ترجیح دادم دبیری رو انتخاب کنم و زندگی کارمندی اروم و با ارامش داشته باشم (سیف بودن برام مهم تره)

انشالله شوهرم پولدار خواهد بود🤣نبود هم نبود عوضش از زندگی لذت میبرم و عمرم رو بدون استرس میگذرونم چون هدفه من ارامشه.شما باید ببینی هدف آخر و نهایی زندگیت چیه