2777
2789
خدا ختم به خیر کنه

انشالله فکر کن من بخاطر خوندن ازمون استخدامی ارشد رو از دست دادم انقدر خوندم و خوندم بعد که رفتم سر جلسه ازمون دفترچم خراب بود ساعت اخر دفترچه سالم دادن تو یه ساعت هول هولکی زدم بازم نمرم خوب شد ۴۲۰ اما امسال ظرفیت کم بود به من نرسید😓😢نمی تونم هضمش کنم دوستم میگه خداروشکر کن تا شانس بهت رو کنه خیلی سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو میدونی شهریه آزاد بالینی چقدره؟ خیلی میترسم از مهر بد بخت میشیم

خبرای خوبی به گوشم نمیرسه 

انگار همون ترم یک ۱۲ تا ۱۵ میفته ترم سه خیلی زیاد میشه به ۲۰ هم میرسه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
یا خداااا شما پولدارین؟ ما بی پولیم😂

نه خواهر خودم میخوام کار کنم کل خرجمو بدم 😂 پولدار کجا بود

سخته ولی تحمل میکنم

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
اها ان شاءالله قبول میشی ایندفعه حرص نخور خواهر وضع شوهرت نوبه؟

قربونت عزیزم انشاالله 

انشالله شما هم به خواسته هاتون می رسید

اره عزیزم خداراشکر خوبه ولی من کلا دوس دارم شاغل بشم پیشرفت کنم خودم😭

چه کاری ؟

کار موقت دانشجویی

کار با کامپیوترم خوبه

کافی نت دفتر پیشخوان