2777
2789
عنوان

دبیری شیمی یا پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 37 پست
درامد پزشکی چقده؟

رسمااا بی نهاییت 

بستگی به خود دکتر مونده 

یه دکتر داریم هم مطب داره هم بیمارستان خصوصی هم دولتی 

روزانه بالای ۱۰۰ نفر فقط تو مطب شخصی خودش ویزیت میکنه از هرکی هم ۵۰۰ بگیره حساب کن ببین چقدر میشه...

و بعد از چند سال اگر سابقه خوبی داشته باشن میتون مدیر بخشی تو بیمارستان بشن که این خودش درامد جدایی از طبابتشون داره

میتونن استاد هم بشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیری ۱۲چرا حرف الکی میزنیددانشجو معلم امسال ۱۳ میگیره 👺

نه عزیزم دانشجو معلم 13 نمیگیره چون اونقدر کسریات داره 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

نه پزشکی نامعلومه تخصص سخته خیلی قبول شدنش و اینکه تا به درآمد ایده آل برسه با تخصص ۱۳سال دیگه تقریب ...

برای پیشرفت توی جفتش باید تلاش کرد 

ولی خب از نظر زمان دبیری زودتر به ثمره میرسه و خب راحت تر هم هست 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

دبیری ۱۲چرا حرف الکی میزنیددانشجو معلم امسال ۱۳ میگیره 👺

عزیزم حقوق پایشون ۱۲ 

اون ۱۳ که برای دانشجو میگی هم کلی ازش حق بیمه و خوابگاه کم میشه میشه ۹تومن 

و بسته به اون سابقه کاری طرف رو‌این ۱۲ یه چیزی اضافه میشه 

و اینکه تو چه مدرسه ای هم باشه مهمه

ببین با قاطعیت نمیشه گفت چون بستگی به تخصصی کع داره محیط و ... داره

خب ببین ۵ سال درس بخونی تازه دوسال اخر حقپقی بدن بهت اونم نصف حقوق دانشجویی معلما

اما معلما از همون دانشجویی میگیرن و جلوتر میفتن

پزشکا تازه بعدش باید بشینن تخصصی بخونن و تموم وقتشون بیمارستان باشن

اما معلما اخرهفته و تابستون و عید و ..تعطیلن

تازه معلما میتونن تو تابستون هم کلاس اموزشی بزارن و با کلاسای کنکور همکاری کنن ، میتونن دوره مشاورگری ببین و کلی کسب درامد گنن تازه اونم وبیری شیمی که دیگه عالیه

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.

آره خوب پزشکی همه عمومی ان وضعشون خوب نیست واقعادبیر خوب بالای سیصد درمیاره امروز پرسیدم

دبیری خوب خودتون دارین میگین  

کسی که مثلا دبیر سمپاد باشه یا برای کنکور خیلی انچنانی باشه که اینا هم به ندرت پیدا میشه یکی اینطوری باشه 

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

برای پیشرفت توی جفتش باید تلاش کرد ولی خب از نظر زمان دبیری زودتر به ثمره میرسه و خب راحت تر هم هست

درسته من امروز تحقیق کردم پزشک عمومی که خیلی شیفت برداره ماهی ۵۰ داره

دبیر نوپا حتی ۳۰۰ داشت چون موسسه کار میکردچند جا وگرنه آموزش و پرورش که چیزی نمیده

رسمااا بی نهاییت بستگی به خود دکتر مونده یه دکتر داریم هم مطب داره هم بیمارستان خصوصی هم دولتی روزان ...

تا به این مرحله برسی پیر میشی..

عزیزم حقوق پایشون ۱۲ اون ۱۳ که برای دانشجو میگی هم کلی ازش حق بیمه و خوابگاه کم میشه میشه ۹تومن و بس ...

مامان دوستم ۲۳ میگیره 

دخترداییم کل پولو میدادن بهش مثلا پارسال ۱۰ بود همشو میدادن بدون کسری ، امسالم ۱۳ شده

نه پزشکی نامعلومه تخصص سخته خیلی قبول شدنش و اینکه تا به درآمد ایده آل برسه با تخصص ۱۳سال دیگه تقریب ...

اینکه میگی دبیری شرایط پیشرقت بیشتره رو واقعا نمیفهمم 

از چه نظر میگی ؟ 

دبیری بله اگر بره بشه استاد کنکور به نام واقعا میلیاردی در میاره ولی اگر تو مدرسه باشه خیر صرقا یه حقوق ثابت داره

نه عزیزم دانشجو معلم 13 نمیگیره چون اونقدر کسریات داره

امسال شده ۱۳

حالا کسر هم بشه ۸ تومن 

پزشکی چقد میگیره؟ هیچی!

دبیری خوب خودتون دارین میگین کسی که مثلا دبیر سمپاد باشه یا برای کنکور خیلی انچنانی باشه که اینا هم ...

ببین این مورد که گفتم خودش سمپادی بوده و به خاطر همین از سال اول تدریسش می‌تونه سمپاد درس بده قانون جدید اومده 

و اینکه پزشکی احتمالا آزاد بیاره 

اینکه میگی دبیری شرایط پیشرقت بیشتره رو واقعا نمیفهمم از چه نظر میگی ؟ دبیری بله اگر بره بشه استاد ک ...

منم منظورم فعلیت توی کنکوره عزیزم ♥️

چون من الان میبینم خیلی از دانشجو های پزشکی دارن تدریس میکنن و به جایی میرسن که پزشکی رو رها میکنن