2777
2789
عنوان

به نظر شما شوهرم خسیسه

259 بازدید | 40 پست

سلام 

من همسرم ماهانه حدود ۶۰ملیون درآمد داره که نصفش رو پس انداز میکنه خدایی به خورد و خوراک و وسایل خونه حسابی میرسه برای بچم خیلی خرج میکنه ولی زورش میاد برا من خرج کنه بد زات نیست اما فوق العاده حسابگره ماهی ۳تومن بهم میده میگه برای آرایشگاه و لباس و اینا 

تا حالا بارها بهش گفتم کمه گفتم دوست دارم تو برام خرج کنی فلان همش میگه بزار ماشین بخرم بزار خونه بخرم 

اینم بگم ۳تا ماشین داریم یه خونه دوبلکس یعنی ندار نیستیم ولی اصلا خرج من نمیکنه منم غرورم اجازه نمیده بیشتر اصرار کنم ولی اصلا هم راضی نیستم امروز بهش گفتم انشالله تک تک پولی که درمیاری خرج دوا درمونم بشه که قدر عافیت منو بدونی بهش برخورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگیر بیشتر ازش با هرروشی قهر دعوا زبون خوش 

چون میگییی داره 

پس دلیلی نداره بخاد اینجوری رفتار کنه 

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙

اره یکم خسیسه

با توجه به درآمد و داراییش

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

بنظر من حقته که توجه بخواهی ولی شماهم در عوض توجه میکنی محبت میکنی یه طوری که توجه اش جذب بشه ؟با ناز و ادا صحبت کن و کاری کن که خودش اولیت تمام همه چیش بشه چیزهایی که تو میخواهی نه صرفا بگی پول بیشتز میخوام 

خوبه هرماه سه تومن فک کنم همسر من خسیس تر از مال شماس همه چی برا خونه و بچه بگم میخره اما برا خودم باید چن بار بگم تا دلش بخواد بخره همون لحظه نمیخره ی قرونم پول دستم نمیده

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

همراه با همسرتون باشید به نظر من همسر شما مرد فهمیده ای هست چون اگر امروز به فکر آینده نباشید فردا خیلی دیر هست .

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)