2777
2789
عنوان

به نظر شما شوهرم خسیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 40 پست
خب شوهرمم میگه حسابگر نبودم این همه نمیتونستم بزارم خونه از مادرش ارث رسید ماشین هم می‌خره میزارتش ش ...

خدا به مالتون خیر و برکت بده❤️

با زبون نرم باهاش صحبت کن با دعوا بدتر میشه و فکر میکنه پولکی ای و همونم قطع می کنه

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکاراش میبینه اینطور شده میگه همشون چندتا چندتا خونه دارن پس انداز دارن وضع مملکت معلوم نیست چیه ال ...

والا تا حدودی راست میگه

خواهر شوهرم نزدیک ۱۵ تا آپارتمان تو تهران داره ولی بازم میگن باید به فکر فردای بچه ها باشیم وضع مملکت معلوم نیست💔

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

واقعا خسیسه،با سی تومن چه طوری بهترین خوراک و تفریح دارید عزیزم؟آخه درآمدمون تقریبا مثل همه ولی واسه ...

خب چون تمام ۳۰تومن رو خرج خوراک میکنیم برا خودش چیزی نمیخره به منم چس تومن میده فقط هم ۲نفریم بچم ۱سالشه 

خب چون تمام ۳۰تومن رو خرج خوراک میکنیم برا خودش چیزی نمیخره به منم چس تومن میده فقط هم ۲نفریم بچم ۱س ...

خب بچه ی یه ساله هم خرج داره منم پسرم سه سالشه یک سالگی خرجش بیشتر بود

ازش ده تومن بگیر 

والا تا حدودی راست میگهخواهر شوهرم نزدیک ۱۵ تا آپارتمان تو تهران داره ولی بازم میگن باید به فکر فردا ...

شوهر منم میگه پول رو نباید نگه داشت ولی خب کی زندگی کنیم خواهر بخدا طلاهام نمیندازم هیچ لذتی از دارایی هام نمی‌برم