2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 14755 بازدید | 2223 پست
آهان از اون لحاظ، من روزها رو رعایت نمیکنم😁😅هر وقت تونستم دو روز رو فست میگیرم، پس فست بودید، یه ل ...

منم فستم قبلاً شنبه ها و سه شنبه ها بود اما وقتی با تاپیک همراه شدم روزای فستم رو بخاطر همراهی با تاپیک عوض کردم .

اینجوری بنظرم انگیزه مون بیشتر میشه چون می‌دونی تنها آدمی نیستی که باید فقط 500 کالری بخوری.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فستم قبلاً شنبه ها و سه شنبه ها بود اما وقتی با تاپیک همراه شدم روزای فستم رو بخاطر همراهی با تا ...

فست ۵۰۰ کالری سخته، واقعا سخته، من تا حالا انجامش ندادم، ولی وقتی ۴ کیلوی دیگه کم کردم وارد این فاز هم میشم🤦🏻‍♀️واقعا سخته آدم ۵۰۰ کالری رو جور کنه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام 

صبحانه ابجوش ابلیمو دانه چیا 

میان وعده. نارنگی کیوی بیسکویت ترد کراکر ماهی در حد یکی دوتا 

ناهار تخم مرغ ابپز گوجه خیار 

میان وعده نارنگی اسپرسو ترد یدونه 

شامم جوجه کباب گوجه کاهو

الانم یک لیوان شیر کم چرب بدون لاکتوز 

جمعا۸۰۰کالری دریافت کردم بدون کالری سبزیجات (خیار گوجه کاهو) 

۱۰۰سوزوندم

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

فست ۵۰۰ کالری سخته، واقعا سخته، من تا حالا انجامش ندادم، ولی وقتی ۴ کیلوی دیگه کم کردم وارد این فاز ...

إن شاالله ، حالا فعلاً اگه میخوای امتحان کنی با 700 تا شروع کن بعد 500تا.

الان  چندی؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

😂😂😂

سلام گلم 

صبحونه  سنگک ارده شیره 

میانوعده پرتقال 

ناهار دل جگرگوسفند سنگک

میانوعده نارنگی خرما

شام سنگک کله پاچه🫠 خیلی نخوردم ولی دسته پرحساب کردم

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی ۱۳۰۰

ورزش✅

قندمصنوعی✅

روز بدون‌برنج✅

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

إن شاالله ، حالا فعلاً اگه میخوای امتحان کنی با 700 تا شروع کن بعد 500تا.الان چندی؟

هفته ی پیش ۶۱ و خورده بودم، الان می‌خوام برم روی ترازو😂🤦🏻‍♀️بریم ببینیم پری روز چه تاثیری گذاشته، اضافه کردم یا کم یا همون موندم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

دست جیغ سوت هووورااا

شلواری که تموم اعتماد ب نفسم رو‌ گرفت وقتی فروشنده گفت باید سایز بزرگ‌تر بپوشی دیشب برام گشاد شده بود و هی میفتاد 😍💪🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

سمیرا جون مرسی که هستی 🫶🏻

خیلی خوشحالم دوباره شروع کردم و‌لابلای بچه داری و مشغله های فراوان دارم برای خودم وقت میذارم 

آقاااااااا من این امضا بنویسم گروه ۳ یکم ذوق کنم 

ارتقا نمیدی منو‌😂🤣🤣🤣🤣🤣

سرگروه داره یا نه؟

ب فریبا جون گزارش میدم ولی میخوام ذوق‌کنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥲🫠

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

هفته ی پیش ۶۱ و خورده بودم، الان می‌خوام برم روی ترازو😂🤦🏻‍♀️بریم ببینیم پری روز چه تاثیری گذاشته، ...

إن شاالله کم کردی.اگه کم هم نکردی بدون از اثرات نزدیکی چیت به وزن کشی بوده😉 وزنت خوبه راه زیادی نمونده تا تمام کنی یه ذره دیگه تلاش کنی تمام میشه.💪🏻💪🏻

دست جیغ سوت هوووراااشلواری که تموم اعتماد ب نفسم رو‌ گرفت وقتی فروشنده گفت باید سایز بزرگ‌تر بپوشی د ...

آخی عزیزم حست چقدر قابل درکه منم دیروز به همسرم میگفتم لباسم گشاد شده لباس جدید میخوام😎

منم تا الان صبر کردم اما دیگه هر چی تلاش کردم شکمم کار نکرد و رفتم رو ترازو

کاهش وزن ۷۰۰ گرم و از 70 رسیدم به 69.3