2777
2789
عنوان

من پسرم پدر و مادرم انتظار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 74344 بازدید | 1757 پست
البته استارتر گفتند که ماهی ۲۷میلیون حقوقشونه که ماهی ۳میلیون‌ میده به پدر و مادرش. این واقعا چیز خا ...

چرا باید بده وقتی که خودشون خونه و حقوق دارن پدر متدر باید کمک فرزند باشن حالا اگه خودشون خونه و حقوق نداشتن مبشد گفت باید کمک کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزمچجوریمنم پسر ده ساله دارم،خیلی دوست داره پول دربیارهولی راهش رو نمی دونه

سلام گلم

برا خودمون کار میکرد 

مثلا بایت کارای خوبش از من ستاره میگرفت ستاره هاش ۱۰ تامیشد بهش ی مبلغی بهش میدادم

در ازای کار برای همسرم حقوق میگرفت ازش 

عیدی هاش و جمع میکرد

مادرهمسرم دفتر مسافرتی داره برای اون مسافر پیدا میکرد درصد میگرفت ازش 

بعد پول ب تومن نگه نمیداشت لیر و دلار و دینار میخرید تند تند 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چرا باید بده وقتی که خودشون خونه و حقوق دارن پدر متدر باید کمک فرزند باشن حالا اگه خودشون خونه و حقو ...

عزیزم تو اون خونه داره زندگی میکنه ب هرحال

من باشم حس سربار بودن بهم دست میده

ادم باید حداقل خوردو خوراک خودشو تامین کنه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

داداش من یه عمری کار کرد تو خونه خرج کرد هر چی من و مامانم گفتیم از این مسکن ملی ها ثبت نام کن گوش نکرد میگفت خر زن میگیره و مسخره بازی در میاورد. فکر کن مثلا اون زمان ک بهش میگفتیم خونه ثبت نام کن مسکن ملیا ۱۰ میلیون بود. خلاصه همون داداشی ک میگفت من زن نمیخوام اتفاقا زن هم گرفت و الان اجاره نشینه. تازه دو سال پیش مسکن ثبت نام کرد و الان حدود ۲ میلیارد باید خرج کنه تا خونش ساخته بشه اونم به زور وام و قسط. 

تازه جدای از بقیه خرجا. اشتباه داداش منو نکنید. 

تنها راهش اینه ازدواج کنید وگرنه پدر و مادرتون ول کن نیستن. پس انداز کنید اونم فقط طلای خام. 

دو روز دیگه موقع ازدواجتون همین پدر و مادرتون یه حلقه هم نمیگیرن برات بعد میگن به ما چه پس تو کار میکردی چرا پس انداز نکردی؟ اون وقت حالا بیا براشون بگو بابا شما خودتون پولمو ازم میگرفتید، بعد میگن نه ما ک یادمون نمیاد. 

رمز کارتتونو عوض کنید سر راهم نزارید. فقط هر از گاهی خریدای کوچیک برا خونه. خورد و خوراک. ولی اینکه کارتو بردارن بی اجازه ۵ تومن ازش بردارن واقعا قباحت داره. تو چشماشون نگاه کن بگو ننه بابا دادا مگه من آینده ندارم چطور دلتون میاد ؟ 

یا اینکه یه خونه اجاره کنید مستقل بشید وگرنه میگن تو این سن سربار مایی. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

پدر ومادری که به پسر 34سالشون کمک نمیکنن که ازدواج کنه و توقع کمکم دارن پدر ومادر دلسوزی نیستن شماهم ...

خیلی وقت آدما شناختم دلم برای احدی نمیسوزه 

کاربر اقام 

عزیزم تو اون خونه داره زندگی میکنه ب هرحالمن باشم حس سربار بودن بهم دست میدهادم باید حداقل خوردو خور ...

یعنی چه بچشونه به پسرشون ندن به کی بدن من داداشم تا چهل سالگی خونه پدرم بود بااینکه حقوق عالی داشت وخونه و ماشین داشت پدرم یه ریال ازش توقع نداشت وقتی پدرمادر احتیاج نداره اصلا نباید خرجی بده 

سلام منم پدرومادر جالبی نداشتم و ندارم جسمی مسکل داستم نتونستم کار کنم حتی روزای کمیم که حالم خوب بو ...

چشم سعیمو میکنم شما رو هم می‌فهمم 😓😓😓

کاربر اقام 

عوضش میکنم

اصلا یه ریال هم بهشون نده چند تا خواهر برادرین والله دلم نمیاد یه ریال ازپسرم بگیرم ۳۹ سالشم هستش حتی بیرون میره قسمش میدم هرچی دلت خواست بخور به حساب ما والله ماهم حقوق باز نشستگی داریم همین الان دامادم هم پدر مادرش وقتی با دخترم اینا مسافرت میرنوهمه خرجارو پدرش میده