2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 14412 بازدید | 2147 پست
سلام کالری مصرفی امروزم ناهار : 3 کف دست نان جو. نصف کف دست شامی. 1 لیوان کاهومیان وعده : 1 عدد خرما ...

سلام عزیزم

نوووووش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

فداتشم عه چرا ؟ پریودی؟

عزیزمی

اره ولی همیشه فقط روز اول دل درد دارم...

یک ماه درمیون اصولا دل درد میشم.

ولی اینسری نمیدونم چرا اینجوری شدم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمیاره ولی همیشه فقط روز اول دل درد دارم...یک ماه درمیون اصولا دل درد میشم.ولی اینسری نمیدونم چرا ...

شاید سردی زیاد خوردی این ماه.

یکم گرمی بخور .کاچی درست کن .

شکمتو ببند.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چشمت بی بلا💓

سلام عزیزم

صبحانه دوکف دست نون+ یه قاشق شیره انگور+یه عددگردو+دوقاشق حلوا

ناهار۱۰قاشق پلو+۳قاشق خورشت قیمه

شام سوپ ۳لیوان

بعدشام انار دون شده یه لیوان +یه عددموز

کالری مجاز۱۵۰۰

کالری مصرفی ۱۲۶۶

اون موز وانارو خوردم که پربشه ولی بازم نشد🥲

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
سلام عزیزمصبحانه دوکف دست نون+ یه قاشق شیره انگور+یه عددگردو+دوقاشق حلواناهار۱۰قاشق پلو+۳قاشق خورشت ...

سلام عزیزم نوش جونت .

من همیشه مشکلم اینه چیکار کنم پر نشه 😂 شما میگید پر بشه .

سلام عزیزم نوش جونت .من همیشه مشکلم اینه چیکار کنم پر نشه 😂 شما میگید پر بشه .

نه من میخورم به اندازه یعنی قشنگ سیرمیشم ولی کالریم پرنمیشه فکرمیکنم علت کم نشدن وزنم همین‌ها انگار بدنم به اون کالری کم عادت داره

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
نه من میخورم به اندازه یعنی قشنگ سیرمیشم ولی کالریم پرنمیشه فکرمیکنم علت کم نشدن وزنم همین‌ها انگار ...

خوش به حالت که سیر میشی واقعا .من بازور نگه میدارم خودمو .

اره میتونه از همین باشه .

اون مواردی که چند روز پیش گفتم دم دستت باشه برای پر کردن کالری .شیرم خوبه .

خوش به حالت که سیر میشی واقعا .من بازور نگه میدارم خودمو .اره میتونه از همین باشه .اون مواردی که چند ...

ممنون باشه چشم،خداکنه حداقل یه تکونی بخوره وزنم فقط شکمم بزرگه،شرایط ورزشم ندارم اعصابم خورده

ممنون باشه چشم،خداکنه حداقل یه تکونی بخوره وزنم فقط شکمم بزرگه،شرایط ورزشم ندارم اعصابم خورده

تو خونه هم نمیتونی ورزش کنی با آپ؟

تو خونه هم نمیتونی ورزش کنی با آپ؟

خیاطی میکنم دوتام بچه دارم همش درگیرم یا بچها یا کار؛هرکارمیکنم نمیشه

خیاطی میکنم دوتام بچه دارم همش درگیرم یا بچها یا کار؛هرکارمیکنم نمیشه

ولی تایمی نمیگیره ها .حتی آخر شب ها 

تایم ورزش های آپ کمه .سعی کن تو برنامه ات باشه عزیزم

ولی تایمی نمیگیره ها .حتی آخر شب ها تایم ورزش های آپ کمه .سعی کن تو برنامه ات باشه عزیزم

شما ازکدوم برنامه استفاده میکنین یا بچهای دیگه که راضی بودن ونتیجه گرفتن؟

شما ازکدوم برنامه استفاده میکنین یا بچهای دیگه که راضی بودن ونتیجه گرفتن؟

تناسب اندام در ۳۰ روز

شکم تخت در ۳۰ روز

Six pack in 30 days

تناسب اندام در ۳۰ روزشکم تخت در ۳۰ روزSix pack in 30 days

ممنون عزیزم سعی میکنم برازم تو برنامم