2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 14534 بازدید | 2177 پست
بسه دیگه .تموم شد .لوس نشو😂

سلام سمیرا جان 

خوبی شما 

این هفته کاهشم کم بود چون ورزش نداشتم ولی باز خداروشکر زیاد نشد وزنم 

الانم دارم میرم سفر بخاطر یه موضوعی 

۵،۶ روز نمیتونم گزارش بدم 

ولی خودم حواسم هست که تقریبی و قاشقی چقدر بخورم 

گفتم اطلاع بدم حمل بر بی ادبی نباشه .

ماچ بهت😘

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام سمیرا جان خوبی شما این هفته کاهشم کم بود چون ورزش نداشتم ولی باز خداروشکر زیاد نشد وزنم الانم د ...

سلام به روی ماهت مریم بانو .

ممنون عزیزم که اطلاع دادی خوش بگذره بهت.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خزان جان💛دیروز صبحانه تخم‌مرغ سرخ کرده با نان لواش ناهار خوراک لوبیا با نان لواش و ماستشام نود ...

سلام دخملکم نوش جونت

سلام و صد سلام 

درود و صد بدرود

گزارش امروز 

صبحانه بربری ۲کف .پنیر تبریز .۱گردو

ناهار قیمه نثار ۱۲ ق.سالاد کاهو و دوغ

شام کوکو سبزی یک تکه ۱۰ در ۱۰ .لواش سبوسدار  ۴کف دست 

میان وعده بادام .خرما خشک.ماست چکیده .خیار.

الوعده وفا ۳۰۰ تای دیروزو کم کردم .

مجاز ۱۷۰۰ 

مصرفی ۱۴۰۰

@اوپرا‍ 

@فرفرری‍ 

@جیمز_باچر‍ 

@maryam_fa76‍ 

سلام و صد سلام درود و صد بدرودگزارش امروز صبحانه بربری ۲کف .پنیر تبریز .۱گردوناهار قیمه نثار ۱۲ ق.سا ...

سلام 

من امروز دو تا قهوه 

دو قاشق غذاخوری شکر 

۱۸۹ گرم سالاد الویه

چهار قاشق شش فلفل شیرین

چهار تا شکلات کاکائویی

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام کالری مصرفی امروزم 

ناهار : 3 کف دست نان جو. نصف کف دست شامی. 1 لیوان کاهو

میان وعده : 1 عدد خرمالو. 1 عدد سیب

شام : 7 قاشق برنج. سه چهارم سیخ جوجه. نصف گوجه. 1 لیوان دوغ

میان وعده : 1 عدد نارنگی. 1 لیوان شیربادام. 1 قاشق قاووت

1 عدد خرما همراه با دمنوش دارچین زنجبیل

کالری مصرفی 1250

کالری مجاز 1300

اب 7 لیوان

@فرفرری‍  

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

ای سوء استفاده کن😂😂 از خواب بچه سوءاستفاده میکنی؟😂😂خیلی هم خوبه.از هر فرصتی استفاده کن.موفق باشی

هیییی از استراحت خودم میرنم خواهر 

اصلا خواب‌ندارم دیگه🫠

ناهار یا شام‌دیرار درس میکنم یا حاضری ب این نتیجه رسیدم باید ب خودم برسم 😎

ولی جدی من حوصله ام خیلیییی کم شده در برابر اوین یا شوهرم‌خیلی زود عصبی میشم چکارکنم 

اونجوری ک بگی غذامم کم نکردم ک نمیدونم چمه اصلا🥺

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۳       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

ای سوء استفاده کن😂😂 از خواب بچه سوءاستفاده میکنی؟😂😂خیلی هم خوبه.از هر فرصتی استفاده کن.موفق باشی

سلام 

صبحونه. بربری ارده شیره حلوا شکری 

میانوعده خربزه سیب یکم‌تخمه خرما 

ناهار پلو ومرغ هویج پخته 

شام سوپ مرغ و سبزیجات نان لواش یکم پنیر

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی ۱۳۵۰

۴۰مین ورزش هوازی 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۳       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام و صد سلام درود و صد بدرودگزارش امروز صبحانه بربری ۲کف .پنیر تبریز .۱گردوناهار قیمه نثار ۱۲ ق.سا ...

سلام سلام صد تا سلام

نوش جونت گلی

قیمه نثار منم میپزم. خیلی دوسش میدارم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام صبحونه. بربری ارده شیره حلوا شکری میانوعده خربزه سیب یکم‌تخمه خرما ناهار پلو ومرغ هویج پخته شام ...

سلام عزیزم

نوووووش

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

هیییی از استراحت خودم میرنم خواهر اصلا خواب‌ندارم دیگه🫠ناهار یا شام‌دیرار درس میکنم یا حاضری ب این ...

خسته ای فقط

بچه داری همه توان ادمو میگیره