2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 14845 بازدید | 2236 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمبله خیلی خوش اومدی

سلام گلم وزنم تغییر نکرده 

همون ۶۴،۸۰۰ 

این هفته کالریم‌رو بیشتر پر کردم دیگه درهمین حد ادامه میدم انشالله که شیرمم کم نشه 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام گلم وزنم تغییر نکرده همون ۶۴،۸۰۰ این هفته کالریم‌رو بیشتر پر کردم دیگه درهمین حد ادامه میدم انش ...

سلام عزیزم

ان شاءالله😊

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من فست نمیتونم بگیرم ضعف میگیرتم🥴🥴😑ولی فستینگ 8 به 16 میتونم حتی هرشب فستینگ بنظرتون چند روز در ه ...

۳ روز در هفته

اره فستینگ عالیه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزای دلم ❤️گزارش امروزصبحانه پنیر .گردو.لواش چایناهار عدس پلو و گوشت قلقلی ۱۲ ق و دوغشام استا ...

سلام عزیزم نوش جونت

چالش گذاشتی؟

مجاز ۱۳۰ مصرفی ۱۳۸۰

صبحانه ۴ ک لواش و ارده و شیره ی ق غذاخوری

میانوعده. ده عدد پاپ کردن. یدونه لواش و پنیر و گردو

ناهار ۹ ق لوبیاپلو

میانوعده یدونه خرمالو سه تا بادوم ۵تا کشمش

شام ۱۲ ق لوبیا پلو و دو ک سنگک🤦‍♀️

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

جانم عزیزم

سلام عزیزم

صبحانه یه کف دست نون+گردو۱عدد+یه قاشق شیره انگور

ناهارپلو ۵قاشق غذاخوری+سالاد فصل ۲لیوان+ماست ۵قاشق غذاخوری

میان وعده پفک وچی توز چنددونه+یه شیرینی دانمارکی

شام ۴قاشق پلو+ماست ۵قاشق+نون یه کف دست

بعد شام یه لیوان شیرموز بستنی

کالری مجاز ۱۵۰۰

کالری مصرفی۱۴۸۰

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

سلام

صبحانه نیمرو بدون روغن دانه چیا و ابجوش قهوه

م و. نان خشک ماست موسیر کیک رژیمی چای سیب

ناهار برنج کوبیده مرغ ماست خیار

م و. نان خشک ماست خیار دوغ بیسکویت ساقه طلایی اسپرسو

شامم برنج قیمه بادمجون

۱۴۳۰مصرف کردم از ۱۳۵۶

۷۰کالری بیشتر خوردم

۱۰۳کالری پیاده روی سوزوندم

۱۵۰کالریم ورزش با اپ

چیکار کنم ببشتر نخورم؟؟ 

حس میکنم ۱۳۵۶کالری خییلی کمه😭🤦🏻‍♀️