2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15053 بازدید | 2266 پست
بچه هاااا بچه هااااا📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢موافق یک چالش دسته جمعی هستید؟؟؟اگه موافقید یه چالش ...

با ترس و لرز لایک کردم🥶🥶

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریض شدی؟ویروس؟؟ الهی ان شاءالله بهتر بشیدسوپ و فرنی و مایعات گرم خیلی بخور.‌

اره عزیزم از ویهان واگیر کردم

فکر نکنم ویروسی باشه

خیلی میخورم اصلا رژیمم خراب شد رفت

مادر بزرگم هی اش و شوربا و فرنی و...  میفرسته

الانم جاتون خالی حلیم گندم و عدس فرستاده منم خییلی اش دوس دارم میشینم میخورما

یکمم بهترم امروز انشالا تا دوشنبه خوب خوب باشم ک شروع کنم باز

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزم عالی بود فستت .فقط سعی کن روزهای فست رو با تاپیک هماهنگ باشی .روزهای فست 700_500 تایی یکش ...

سلام چشم ازاین به بعد با برنامه هماهنگ میشم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
چشمت بی بلا عزیزم

سلام عزیزم

صبحانه ۲کف دست نون+کره+۱عدد گردو+یه تیکه پنیر

ناهار ۱۰قاشق استانبولی 

شام ۱۰قاشق برنج+۳قاشق خورشت+یه تیکه کوچیک سینه مرغ+یه لیوان سالاد فصل

میان وعده پفک وچیپس وتخمه هرکدوم چندتا دونه

کالری مجاز ۱۵۰۰

کالری مصرفی۱۴۰۰

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
سلام عزیزم کاهش وزنتون با کالری شماری بوده یادرکنارش باشگاه دارین؟

کالری شماری و کمی ورزش و تردمیل

عضو گروه ۳ ستاره .... وزن شروع1404/04/19... 84.500 وزن 1404/06/16..80.500..وزن 1404/08/3 .. 77.600.    وزن هدف 60......برای شادی روح پدرم صلوات لطفا.....

اره عزیزم از ویهان واگیر کردمفکر نکنم ویروسی باشهخیلی میخورم اصلا رژیمم خراب شد رفتمادر بزرگم هی اش ...

نوش جونت

همشون برات خوبن. دستشون درد نکته.

بلا دور باشه گلی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزیزمنوش جون

سلام عزیزم گزارشم

صبحانه:خرما تخم مرغ+بربری

ناهار:پلو با جوجه و ماست

عصرونه:سیب+بیسکوییت خرمایی

شام:زرشک پلو و مرغ+ماست

مصرفی:۱۴۵۷

مجاز:۱۵۰۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام عزیزم گزارشمصبحانه:خرما تخم مرغ+بربریناهار:پلو با جوجه و ماستعصرونه:سیب+بیسکوییت خرماییشام:زرشک ...

سلام عزیزم

نوش جونت

سلام عزیزمصبحانه ۲کف دست نون+کره+۱عدد گردو+یه تیکه پنیرناهار ۱۰قاشق استانبولی شام ۱۰قاشق برنج+۳قاشق ...

سلام عزیزدلم نوش جونت آفرین

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️