2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15210 بازدید | 2277 پست

بچه هاااا بچه هااااا📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢

موافق یک چالش دسته جمعی هستید؟؟؟

اگه موافقید یه چالش ۱هفته ای باهم بریم .این پست منو لایک کنید ببینم چند نفر میشیم🤩

سعی میکنم آسون بزارم چالش رو .پس نترسید لایک کنید😉

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عشقم .نوش جانت .آفرین بهت که رعایت میکنی .👏👏👏👏👏👏👏

سلام عزیزم از امروز شروع کردم

وزن کشی همون دوشنبس؟

تو این هفته میخوام یک کیلو کم کنم

صبحانه دو کف دست لواش یه ق غ پنیر خامه ای

چای و اب فراوان

میانوعده یدونه سیب و ۴ تا چوب شور

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

سلام عزیزم از امروز شروع کردموزن کشی همون دوشنبس؟تو این هفته میخوام یک کیلو کم کنمصبحانه دو کف دست ل ...

به به سلام به روی ماهت .

اره عزیزم دوشنبه اس .

به به سلام به روی ماهت .اره عزیزم دوشنبه اس .

سرگروهم برگشته؟

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

نه متاسفانه .اصلا خبری ازش نیست .

به خودت گزارش بدم یا سرگروه جدید اومده

نه کسی نیومده .بیا ببل خودم🫂

اخجون🫂❤😍😍😍😍

سلام عزبزمنوش جونتبه خودت سخت نگیر

مرسی😍😍

پس بگم ک دیروزم بیرون بودیم چیپس و پفک خوردم ولی خب کالریم ۱۴۰۰

😁😁😁

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزدلم ای بابا .دکتر رفتی؟ خیلی سخته مخصوصا با بچه کوچک

سلام 

رفتم ولی فایده نداشت دگزام خودم نخواستم بزنم

بدیش اینه ویهانم گرفته 

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام رفتم ولی فایده نداشت دگزام خودم نخواستم بزنمبدیش اینه ویهانم گرفته

سلام عزیزم .ای وای بچه ها میگیرن بده☹️ 

مواظب خودتون باشید .الهی زودتر خوب بشید💓

مرسی😍😍پس بگم ک دیروزم بیرون بودیم چیپس و پفک خوردم ولی خب کالریم ۱۴۰۰😁😁😁

🤣🤣🤣

فرصت طلب😆

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام رفتم ولی فایده نداشت دگزام خودم نخواستم بزنمبدیش اینه ویهانم گرفته

مریض شدی؟

ویروس؟؟

الهی

ان شاءالله بهتر بشید

سوپ و فرنی و مایعات گرم خیلی بخور.‌

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔