2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15424 بازدید | 2307 پست
سلام عزیزمنوش جونتحق دارن خوب شما در برابر اون نی نی خوشگله مسئولی

مرسی گلم🌷

اره واقعا هواسم هست دیگه

کالری مجاز برای ۶۴ گفته ۱۷۰۰ و خورده ای ولی پر نمیکنم سعی میکنم ۱۴۰۰ ۱۵۰۰ باشه خیلی کم نباشه و غذای مقوی تر بخورم 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم هرشب گزارش کامل بزار ببینم ایراد کار کجاست.زیر گروه منی گروه ۳ستاره .خودمو تگ کن رو گزارش ...

سلام خیلی ممنون عزیزم چشم

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
سلام خوبید میتونم خوشحالیم با شما شریک شم؟من از۲۷ شهریور رژیمم یه ماه پیش ۹۵کیلو ۷۵۰ گرم بودم دیروز ...

سلام عزیزم خیلیم عاالی🥰🥰🥰 تبرییییک

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بسه دیگه .تموم شد .لوس نشو😂

😂😂😂😂😂😂🤪🤪😜

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام عزیزم نوش جونت .اینجور موقع ها که میخوایی کالری پر کنی میتونی ازین خوراکی ها استفاده کنی .پفیلا ...

مرسی عزیزم💗

دیشب رفتم حمام، بعد یادم رفت کالریم پر نشده🤦🏻‍♀️دیگه آخر شب یادم اومد نمیشد چیزی خورد

امروزم باز دیر بیدار شدم هم صبحانه هم میان وعده پرید....

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

@parandehmohajer4325‍ 

سلام گلم 

وقت بخیر

کزارش دیروزم 

کالری مجاز 1540

کالری مصرفی 1550

آب ۷لیوان

نیم ساعت پیاده روی

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

برای لاغری؟۱۷۰۰ کالری مجازه؟

من شیر میدم گلم بچه یک‌ساله دارم

کالری شیر دهی من اینه. یک‌کیلو‌کاهش نداره کمتره 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام خوبید میتونم خوشحالیم با شما شریک شم؟من از۲۷ شهریور رژیمم یه ماه پیش ۹۵کیلو ۷۵۰ گرم بودم دیروز ...

به به😍😍😍

عالیه

مبارک باشه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دوشنبه وزن اعلام میکنیم تاپیک جدا هم داره

مرسی عزیزم💗دیشب رفتم حمام، بعد یادم رفت کالریم پر نشده🤦🏻‍♀️دیگه آخر شب یادم اومد نمیشد چیزی خوردا ...

زیاد که میخوابی فست اجباری میشه😂

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️