2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15512 بازدید | 2322 پست
اره منم واکسن یکسالگی تا۲ساعت موندم درمانگاه برا اطمینان خداروشکر هیچی نشداخه تخم مرغ براهوش خیلی خو ...

الحمدالله 

اره خیلیییییی 

فک‌کن من خیلیییییییی وقته تخم مرغنخوردم دلم لک‌زده🥺😭

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم واکسن یکسالگی تا۲ساعت موندم درمانگاه برا اطمینان خداروشکر هیچی نشداخه تخم مرغ براهوش خیلی خو ...

سلام گلم 

صبحونه🍏سه کف دست نان بربری، حلوا شیره انگور

میانوعده🍏سیب،خرما، یه‌دونه های بای‌کوچولو🫠

(اینارو‌خیلی وقته حذف کردم بخاطر حساسیت آوین  امروز بیرون‌بودیم همسرم گرفت دلم خواست بعدش یادم اومد چالش داشتم🙈🥺)

ناهار🍏باقالی پلو با گردن زیتون پرورده 

میانوعده🍏 سیب

شام🍏یه کف‌ دست بربری،یه لیوان کدو تنبل پخته 

چون‌ناهارم سنگین‌شد شام سبک خوردم انشالله ک بخوابم😂

کالری مجاز ۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۶۰۰

ورزش✅

برنج  فعلا سومین بارشد یبارم رشته پلو🙂😁

این قسمتش سخت بود من گناه دالم دیگه هیچی نمیتونم نمیخورم نون و برنج ازم‌نگیرین😂😂😂 @خزان_نارنجی‍ 

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

تا دوشنبه

سلام 

شب بخیر 

راستش این یکی دوهفته با سفر و حال روحیم و..اصلا خوب پیش نرفتم ان شالله از فردا درست حسابی بتونم شروع کنم

صبحانه شیر کم چرب و ۲ تا مینو کرمدار

میان وعده :سیب و لواشک

ناهار عدسی و بربری

تا اینجا ۹۰۰

یه ساندویچ فلافل شامل نون باگت و ۶ تا قرص فلافل هم خوردم 

که کالریم پر میشه قطعا

🌹

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام، شب خوش
صبحانه: انار
ناهار:سبزی پلو با ماهی و رب انار، شربت شیره، کباب لقمه، ته دیگ، سبزی خوردن، سیب زمینی سرخ شده
شام:نیمرو، نان لواش، پنیر لاکتیکی
میان وعده ها: قیسی، خرما، شیر بادام، نارنگی، آب انار تازه، پفک شربت شیره
کالری دریافتی:1312
کالری سوزانده:224پیاده روی
کالری مجاز:1300
میزان آب:4/5لیوان

اولین برنج چالش رو هم امروز خوردم 😋😍

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

سلام گلم صبحونه🍏سه کف دست نان بربری، حلوا شیره انگورمیانوعده🍏سیب،خرما، یه‌دونه های بای‌کوچولو🫠(ای ...

خیلی خوب نوش جونت

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام خوبی سمیرا منم رعایت میکنم این چند روز ولی شبا موقع گزارش دندون درد شدید میگیرم فقط قرص و شیاف میزدم تا ارومم میشدم سریع میخوابیدم

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزمنوش جونتاوکی

سلام عزیزم امشب مهمونی بودم ولی رژیممو رعایت کردم

صبحانه:خرما تخم مرغ+لواش

ناهار:یه سیخ جیگر کبابی+لواش+نصف یدونه کتلت

عصرونه:گلابی+نارنگی+خیار+بادوم زمینی+۹ گرم پفک

شام:قرمه سبزی+پلو+ترشی فصل+لیته+۸۰ گرم نوشابه😁

اخر شبم گشنم بود دو تا خیار خوردم

مصرفی:۱۳۹۸

مجاز:۱۵۰۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام عزیزم امشب مهمونی بودم ولی رژیممو رعایت کردمصبحانه:خرما تخم مرغ+لواشناهار:یه سیخ جیگر کبابی+لوا ...

سلام عزیزم

نوش جونت

کالریتو پر کن گلی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام خوبی سمیرا منم رعایت میکنم این چند روز ولی شبا موقع گزارش دندون درد شدید میگیرم فقط قرص و شیاف ...

ای بابا برو به دادش برس سریع ‌

امان از دندون درد

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام، شب خوشصبحانه: انارناهار:سبزی پلو با ماهی و رب انار، شربت شیره، کباب لقمه، ته دیگ، سبزی خوردن، ...

سلام عزیزم نوش جونت .آفرین بهت👏

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️