2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11527 بازدید | 1681 پست
سلام خوشگلم نوش جونت به به چه پر انرژی بود شیکت

😃از دیروز یه سردردی گرفتم بخاطر ش بیا و ببین یه لیوان پر بود

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم صبحت بخیرممنون عزیز دلگزارش دیروز مکالری مصرفی، فست 720صبحونه نان سنگگ پنیر بادومناهاردوقاش ...

احسنت بهت عالی پیش رفتی 👌🤝👏👏👏

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

مرسی مهربونم❤️❤️❤️❤️همیشه عاشق کسانی هستم که بدون هیچ چشم داشتی به دیگران کمک میکنن وباعث رشد بقیه م ...

خواهش میکنم قشنگم من کاری نکردم که .🥰

عزیزدلمی😘

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

🤣🤣🤣🤣مگه از پیش مامانش دل میکنه 🙁اتفاقا دیشب اصلا حالم خوب نبود نصف شب ک بیدارشدم کلی غم رو دلم‌ ...

شاید یه روزی مجبور شد دل کند .

چرا عزیزدلم؟؟ نبینم غمگین باشی🥺

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

شاید یه روزی مجبور شد دل کند .چرا عزیزدلم؟؟ نبینم غمگین باشی🥺

هیییییی دعا کن بریم مرکز شهر 

شهر دیگه پیشکش 

سمیرا دلم میخواد بگم یکم‌اروم بشم دیشب داشتیم با دوستم چت میکردیم هردومون ناراحتیم 

همسرم و دوستش توکار یه ناراحتی بین شون پیش اومده از هم دلخورن.  من و‌همسر اون هم باهم خیلی صمیمی بودیم یعنی کلا رفت وامد خانوادگی داشتیم و کلا همه جا باهم‌میرفتیم حالا یه ماهه همو ندیدیم اینام راضی نمیشن باهم‌حرف بزنن سوتفاهم حل بشه ماموندیم وسط 

خیلی اعصابم خرده 

من فقط با همینا دوست صمیمی بودم و خیلی خوش میگذشت باهاشون بهم 

هرچی به همسرم میگم میگه دیگه تمومه🥺

باورت شاید نشه دیشب اشکم اومد بخاطرش🥺😭🥹

دعاکن حل بشه 

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام گلینووش جون

سلام عزیزم گزارشم

صبحانه:نیمرو+سنگک

ناهار:پلو+قرمه سبزی

عصرونه:انار+انجیر+دو تا بیسکوییت ساقه طلایی

شام:کوکو سبزی+لواش

مصرفی:۱۳۱۵

مجاز:۱۵۰۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۴.۵۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام عزیزم گزارشمصبحانه:نیمرو+سنگکناهار:پلو+قرمه سبزیعصرونه:انار+انجیر+دو تا بیسکوییت ساقه طلاییشام: ...

سلام عزبزم

نوش جون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اقا فرق سوپ جو و سوپ ورمشیل چیه 

من هردو ریختم سیب زمینی و هویج هم داره چی میشه حالا😁😁🤣

عضو گروه ۴       وزن فعلی ۶۶/۵۰۰     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام عزیزم نوش جونت😘

سلام عزیزم شبت بخیر 

من کاربریم تعلیق شده🥲🥴

@fatemehfarahmand‍ 

کابری بالا هستم 👆

کالری مصرفی امروزم:

صبحانه 1 عدد خرما 

ناهار 3 کف دست نان. 1 عدد تخم مرغ

میان وعده : 1عدد سیب. 1 عدد نارنگی. 2 عدد خیار

شام : 12 قاشق برنج. 5 قاشق خورشت قیمه. 2 لیوان کاهو

مهمونی بودم مجبور بودم یکم بیشتر بخورم

میان وعده : 1 لیوان شیر بادام. 2 قاشق قاووت