2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11839 بازدید | 1737 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خزان جان، ببخشید گزارش دیروز دیر شد🙏🏻صبحانه، دو عدد تخم مرغ آپر همراه نان لواش و خیار شور و گ ...

سلام قشنگم نوش جوونت

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اها ینی باید باشگاه برم ؟ بدون باشگاه نمیشه تختش کرد ؟ چون من وقت باشگاه ندارم واقعا

به نظر من باشگاه بری عالیه .

اگه فرصت نداری آپ های لاغری مخصوص شکم دانلود کن باهاش پیش برو

قدت چنده؟ چند میخوایی بشی؟ وزنت ک خوبه

قدم ۱۵۱ هست 

میخوام شکمم بره تو 

آره هیکلم خوبه فقط یکم شکم دارم رو مخمه 

و اینکه چون افتادگی شونه دارم باعث میشه شکمم بیشتر از چیزی که هست دیده بشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

صبحانه شیرینی میقولی؟؟🤨

همین یه بار دیگه 😬

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

@parandehmohajer4325‍ سلام عزیزم ،کاهشت مبارک خانووووم،💕 انشالله مبارک و پایدار باشهگزارشمدیروز چیت ...

چیت طور نوش جونت😅

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

سلام عزیزم بازم نسبت به پریروز ریزه خواریت کمتر بود .خوشحالم داری رو خودت کار میکنی😍

اره واقعا 

امروز هم ناهار سالاد نخود خوردم 

صبحانه کره و عسل و نون تست 

میان وعده هم از هویچ 

تا الان نزدیک ۹۰۰ کالری خوردم

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

من ۲۰ روزه رژیمم روزی ۱۲۰۰ کالری میخورم دوروزشو ۱۶۰۰ تاخوردم ۲۰ روز پیش ۹۵کیلو و ۷۵۰ گرم بودم الان ر ...

مبارکه عزیزممم .دیروز وزن کشی بود ولی هنوز تاپیک وزن بازه .وارد تاپیک وزن کن وزنتو🤩

من ۲۰ روزه رژیمم روزی ۱۲۰۰ کالری میخورم دوروزشو ۱۶۰۰ تاخوردم ۲۰ روز پیش ۹۵کیلو و ۷۵۰ گرم بودم الان ر ...

عزیزم تو اون تاپیک وزن چت ممنوعه .اینجا جوابتو میدم 

۹۵.۵۰۰ هستم