2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11853 بازدید | 1740 پست
اره هست اما تو اون تایم باقیمانده باید کالری مجازتو پر کنی عزیزم .کمتر نخوری

آهان مرسی❤️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

😘😘 وزن کردم خدا رو شکر بازم خدا رو شکر همون ۷۲ یه ماه پیش بودم..تازع دیشب معمولی خوردم. فست نبودم. ...

عالیه عزیزم😍❤️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂 با کوبیدن که کالریش فرق نمیکنه گلی

خب میکوبیدم باز میخواستم‌با نون بخورم🙃

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

😂😂😂😂 با کوبیدن که کالریش فرق نمیکنه گلی

سرگروه کاهش داشتم😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯‍♂️👯‍♂️

شدم ۶۴.۸۰۰

از ۱۴ اومدم ولی خب وسطاش چند روز اصلا رژیم نبودم مهمون داشتم 

خوشحالم انشالله ب زودی ۶۰ ببینم

عضو گروه ۴       وزن فعلی 64/800     وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سرگروه کاهش داشتم😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯‍♂️👯‍♂️شدم ۶۴.۸۰۰از ۱۴ اومدم ولی خب وسطاش چند روز اصلا رژی ...

به به

مبارکه

همیشه خوشحال باشی عزیزم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

خب میکوبیدم باز میخواستم‌با نون بخورم🙃

اهاان

از اون لحاظ

نه نکوب نکوب😅😅

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره هست اما تو اون تایم باقیمانده باید کالری مجازتو پر کنی عزیزم .کمتر نخوری

سمیرا جون من طلق دستور روش دانه کینوا مث برنج دم کردم بعد یه سرقاشق ریختم تو‌سوپ آوین 

یکمم خودم خوردم حالا مونده ازش چون دفعه اول بود زیاد ندادم 

ولی مزه خاصی نداره باید ادویه اینا بزنی 

اگه خواستی بگیر بد نبود 

پروتئینش زیاده نه؟

کاهشت مبارک عزیزم 😊🎊🎉🥺آره متاسفانه گزارش دیروزم 850کالریصبحونه نان سنگک املتناهار سینه مرغ پختهع ...

هووووف فکر کردم اخر شب ترکوندی .

نوش جونت عالی بود 

ممنون عزیزم 

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور