2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 11984 بازدید | 1756 پست
@r_s_7478‍ صبحانه 🥚 پسته و بادام چای شکلات. ۱۶۷ کالری ناهار 🥩 مرغ و نان لواش ۳۰۶ کالری ...

ورزشت فقط پیاده رویه؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام چطورین خوبین 

من کالری مجازم ۱۴۴۰ 

کالری مصرفی ۱۵۰۰🫤 

بازم بخاطر ریزه خواری بیشتر شد من واقعا اعصابم خورده از دست خودم 

نه تونستم ورزش کنم نه هم کم خوردم 

ان شاءالله از فردا در انرژی شروع کنم 🥲

عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲

ورزشت فقط پیاده رویه؟

بله

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

سلام چطورین خوبین من کالری مجازم ۱۴۴۰ کالری مصرفی ۱۵۰۰🫤 بازم بخاطر ریزه خواری بیشتر شد من واقعا اعص ...

سلام عزیزم بازم نسبت به پریروز ریزه خواریت کمتر بود .

خوشحالم داری رو خودت کار میکنی😍

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

سلام به همگیسمیرا جون به نظرت ورزش با این کلیپای سی دقیقه خوبه یا برنامه ورزشی؟؟موندم با کدوم پیش بر ...

کلیپ ها چین؟ زومباهاش خوبن معمولا .

میتونی کنار کلیپ یه آپ هم انتخاب کنی آخرش بری .

آپ ها خیلی وقتگیر نیستن

سلام خزان جان💞امروز صبحانه یک عدد نان تست همراه کره ی بادام زمینیناهار ماکارونی با ماست شام عدسی با ...

سلام عزیزم .نوش جونت .چه جالب منم دیروز ناهار ماکارونی و ماست 

شام عدسی و لواش😂😂😂

میان وعده خرما و ۲تا های بای .برای تو خرما  و ساقه طلایی بود

چه تفاهمی .😁

عالی بودی عزیزم اصلا نمیدونستم فردا دوشنبه ست خوب شد گفتی

ممنون گلم🤗💕💕

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

سلام عزیزم .نوش جونت .چه جالب منم دیروز ناهار ماکارونی و ماست شام عدسی و لواش😂😂😂میان وعده خرما و ...

😁😂😂وای، چه جالب شد

این هفته کم وزن کم کردممم، فقط ۲۰۰ گرم🤦🏻‍♀️

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خوشبحالت ۶۳ کیلویی من ۹۲ کیلوام تازه ۳کیلو کم کردم ۹۵ بودم😕

عزیزم مهم وزن نیست، مهم اینه وزن با قد چه شکلی نشونت میده😂😭🤦🏻‍♀️ در حال حاضر یک عدد دختر کوچولوی تپلم، قدم کوتاهه شما احتمالا صدو هفتاد یا ۶۵ رو هستید

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

@r_s_7478‍ صبحانه 🥚 پسته و بادام چای شکلات. ۱۶۷ کالری ناهار 🥩 مرغ و نان لواش ۳۰۶ کالری ...

سلام عزیزم

نوش جونت

چیت بودی؟؟ 

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨