2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 15225 بازدید | 2281 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سمیرا جوون ببخشید چندوقت نبودم ،پسرم به مدت یکماهه که شدید مریض شده بود و همش اسهال بود و من هم ...

سلام عزیزدلم .ای جانم .الان خوبه؟ 

به سلامتی خوشگلم خوش بگذره عروسی🥰

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بعد موقع چیت کردی عزیزم .شاید رو وزن فردات اثر بزاره .خلاصه اگه فردا کم نکرده بودی نخوره تو ذوقت .کا ...

آره میدونم خزان جان، متاسفانه توی موقعیت بدی قرار گرفتم، هم فشار عصبی بود هم خیلی گرسنم شد، اصلا من دیروز میخواستم فست 16:8 بگیرم، تا شانزده ساعت هم چیزی نخوردم ولی موقع ناهار دیگه از دستم خارج شد

زیاد مهم نیست ولی😁انقدر کیف داد پر خوری که نگمممم، اینم یه روز برای تضمین موفقیت رژیم بود🙈😌

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

سلام من برگشتم 

از فردا ان شا الله مرتب گزارش میدم 

مطمعنم توی سفر اضاف کردم 

چون به شدت استعداد دارم 

عزیزم شمام میخواستی گزارش بدی هستم 

@خزان_نارنجی‍ 

@آرورا۱۲۳‍ 

پشتیبان گروه⭐️ 0️⃣⭐️ستاره🤝ما به زودی مانکن میشیم خانما ان شا الله با صبر و استقامت و آرامش🧞وزن اولیه ۸۲وزن هدف ۶۵ یه دوره ۱۴ کیلو کم کردم متاسفانه برگشت ولی اینبار قول میدم تمام تلاشم رو به کار بگیرم چرا که هیچ چیز مهم تر از سلامتی و ظرافت نیست برای یک خانم............هدف اول ۷۵ دوم ۷۰ سوم ۶۵...یه ماهه وزنم داره بالا پایین میشه از ۸۲ تا ۸۰ و خورده ای ولی شروع اصلی دوره ۲۶ شهریور 

آره میدونم خزان جان، متاسفانه توی موقعیت بدی قرار گرفتم، هم فشار عصبی بود هم خیلی گرسنم شد، اصلا من ...

اشکال نداره عزیزم .چیت نیازه .فقط گفتم وزن فردات ممکنه کاذب باشه .

سلام من برگشتم از فردا ان شا الله مرتب گزارش میدم مطمعنم توی سفر اضاف کردم چون به شدت استعداد دارم ع ...

سلام خوشگل خانوم تپلی😁

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣خبر خبر خبر چالش اومد😎😎😎یه چالش آسان برای سخت کوشان تاپ ...

سلام عزیزم مرسییی😍😍😍من از امروز شروع میکنم تا ۱۹ ابان

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒