2777
2789
عنوان

ایا باید از کار مادرشوهرم ناراحت میشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 63 پست
فرقی نداره‌.

ما که هر وقت خونه مادربزرگامون میرفتیم خونه در اختیار خودمون بود.الان هم دختر خونه دو تا مادربزرگاش راحته همه نوه هاشون راحتتن اصلا این حرفا رو نداریم.این از گدا صفتیه به نظرم که کسی بخواد ازینکه کسی سر یخچالش رفته ناراحت بشه.شاید هم فرهنگ شهرا متفاوته

اخه خونه مادر بزرگ انگار خونه خود ادمه.یادمه هر بچه ای میومد خونه ی ما میرفت سر یخچالمون مامانم اصلا ...

میدونم عزیزم چی میگی ماها خودمونم همینجوری بزرگ شدیم ولی قبول کنیم فرهنگا عوض شده بچه مونم برا اینکه با شرایط جامعه پیش بره باید با فرهنگش وفق بدیم 

قبلا بچه عین اب خوردن فحش میداد مادرشم ذوق میکرد ولی الان مگه اونجوریه؟ فرهنگ عوض شده

🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بچه ۵ سالشه بعد تو ای سن خونه مامان بزرگ  بابا بزرگ خونه خوشون می دونن پس نمی شه ایراد گرفت چرا بچه رفته سر یخچال

مادر بزرگه هم باید یه تیکه شکلات می داد بچه مزه کن بقیه اش می برد 

البته آدم های مسن بدون قصد یه کارهای می کنن 

کیلو ۸۰۰تومن خریده بودن دلش نیومد ب بچه بده یکیش

حالا خودش یکی کمتر می خورد میداد به نوه اش.بگو کیلویی ده میلیون یعنی نوه اش به اندازه یک شکلات نمی ارزید.شایدم گفته تلخه نمی خوره میندازه دور حروم میشه

اونا تلخه کافئین بالا داره برای بچه پنج ساله ضرر دارهپسرم پنج سالشه چیزی که ضرر داره مادربزرگش از دس ...

تلخ نیس گلم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

حالا خودش یکی کمتر می خورد میداد به نوه اش.بگو کیلویی ده میلیون یعنی نوه اش به اندازه یک شکلات نمی ا ...

شوهرش میخوره هر روز با اسپرسو . 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

والا بچه ۵ سالشه بعد تو ای سن خونه مامان بزرگ بابا بزرگ خونه خوشون می دونن پس نمی شه ایراد گرفت چرا ...

مسن نیس ۵۰ سالشه 

ما که هر وقت خونه مادربزرگامون میرفتیم خونه در اختیار خودمون بود.الان هم دختر خونه دو تا مادربزرگاش ...

عزیزم ما همه باید یاد بگیریم سرک نکشیم تو کابیت کمد یخچال کیف یا هرچیزی که شاید شخصی محسوب میشه بهرحال همه مث خونواده شما نیستن ممکنه کسی این رفتارو دوست نداشته باشه

عزیزم ما همه باید یاد بگیریم سرک نکشیم تو کابیت کمد یخچال کیف یا هرچیزی که شاید شخصی محسوب میشه بهرح ...

خب مناعت طبع  و سخاوت ادما متفاوته.نمی شه از همه انتظار داشت.همه یه جور و با امکانات یکسان بزرگ نشدن.که بخوان سخاوتمند باشن

شوهرش میخوره هر روز با اسپرسو .

اهان پس همین.البته این شکلاتا واسه بچه ها هم خوب نیستنا.به درد همون اسپرسو می خورن.پدر شوهر منم خوراکیاش جدان و کسی حتی نوه هاش اجازه ندارن طرفشون برن😂

ن تلخ هم نبود میتونس ی دونه بهش بده حتی اگر تلخ باشه خسیس بود بنظر من چون این نوع شکلات کیلویی ۸۰۰ ه ...

درسته..جمله اولمو گفتم که یه دونه رو باید میداد بهش..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)