2777
2789
عنوان

ایا باید از کار مادرشوهرم ناراحت میشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 63 پست

به بچه ات یاد بده نباید خونه هیچ کسی بدون اجازه از صاحبخونه بره در یخچالش رو باز کنه. 

من خودم خونه مادرشوهرم بدون اجازه در یخچالشو باز نمیکنمـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حالا یدونه به بچه میداد چی میشد کارش زشت بودهشمام به دخترت از الان یاد بده در یخچال و کمد و کیف و.. ...

بهش گفتم ک نباید در یخچال رو باز کنه. اما بنظرم ی دونه شکلات میداد بهش دلشو نمیشکوند ارزشی نداشت ی شکلات بالاخره بچه هس چرا ما سر یخچال کسی نمیریم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه رو باید میداد بهش دیگه!ولی راس میگه تلخه و کافئینش‌ واسه بچه زیاده

ن تلخ هم نبود میتونس ی دونه بهش بده حتی اگر تلخ باشه 

خسیس بود بنظر من چون این نوع شکلات کیلویی ۸۰۰ هزار تومنه دلش نیومد یکیش بده ب بچه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

نمیدونم ولی بیشتر باید مراقب بچه باشی نره سراغ وسایل و حتی خوردنی ها ..ک بعد ناراحت نشی..

من ناراحت نشدم ولی حس بدی داشتم اون‌لحظه

حالا یدونه به بچه میداد چی میشد کارش زشت بودهشمام به دخترت از الان یاد بده در یخچال و کمد و کیف و.. ...

اخه خونه مادر بزرگ انگار خونه خود ادمه.یادمه هر بچه ای میومد خونه ی ما میرفت سر یخچالمون مامانم اصلا خم به ابرو نمی اورد همیشه هم یه چیزی بود که بر دارن.مامانم دستش به زیاد پختن بود و همیشه غذاش اضافه میومد.دیگه بچه های فامیل عادت کرده بودن تا میومدن خونمون میرفتن سر فریزر و می پرسیدن عمه غذا چی داری؟؟ زن دایی چی واسمون کنار گذاشتی.مامانم حتی اگر صبح بود یا عصر بود واسشون گرم می کرد می خوردن.یادش بخیر همه دست و دلباز و یخچالا هم پر برکت بود.حالا مردم تغییر کردن.از بس گرونیه

اخه خونه مادر بزرگ انگار خونه خود ادمه.یادمه هر بچه ای میومد خونه ی ما میرفت سر یخچالمون مامانم اصلا ...

کیلو ۸۰۰تومن خریده بودن دلش نیومد ب بچه بده یکیش

بهش گفتم ک نباید در یخچال رو باز کنه. اما بنظرم ی دونه شکلات میداد بهش دلشو نمیشکوند ارزشی نداشت ی ش ...

بله اولش گفتم که یدونه باید میداد حتی بچه غریبه هم بود نباید قایم میکرد یدونه میداد و بقیشو میبرد 

در کل گفتم که بچه از الان تربیتش شکل میگیره فکر نکنه چون خونه مادربزرگشه باید بره در بخچالو باز کنه

🤍🌱

من اصلا اجازه نمیدم انقدر صمیمی بشه ک بخاد بگه بچه رو بیار ببینم با دعوت میرم با دعوت میام ....

بعدم هیچوقت اجازه نمیدم بچم سر یخچالش بره ...من باشم ک ناراحت نمیشم و متقابلا هم کسی حق نداره ناراحت شه وقتی خودش مرزها رو نگه نمبداره

بانوی کورد ❤️

بله اولش گفتم که یدونه باید میداد حتی بچه غریبه هم بود نباید قایم میکرد یدونه میداد و بقیشو میبرد در ...

دقیقا 

من ناراحت نشدم ولی حس بدی داشتم اون‌لحظه

حق داری ها ولی ناراحت نباش..چون من از نزدیک ترینم دیدم این رفتارو ..بعدش به خودم گفتم هیچ کجا حق نداریم بدون اجازه خوراکی یا به وسایل کسی دست بزنیم...ببین اون لحظه حس انفجار داشتم ...ولی الان میگم مهم نیست چون یاد گرفتم.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️