2777
2789

دیشب زنگ زد گفت بیار بچه ها خونمون ببینم

ماهم رفتیم بعد تا رسیدیم. دخترم ک ۵سال و نیمشه رفت سر یخچال ی بسته شکلات قهوه اورد از اینا ک با اسپرسو میخورن. دخترم گفت عه شکلات 🤩

اونم شکلات هارو ازش گرفت گفت اینا تخله نمیتونی بخوری و برد قایمشون کرد حتی ی دونش هم نداد ب بچه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دونه رو باید میداد بهش دیگه!

ولی راس میگه تلخه و کافئینش‌ واسه بچه زیاده

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

مطمئنی شکلات بوده؟

نکنه مخدری چیزی بوده نخواسته شما بفهمی.

قبلا هم ازین خساستا کرده؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.