2777
2789
عنوان

شما چه کار خیری انجام میدید

64 بازدید | 12 پست

بچه‌ها من خیلی دوست دارم در حد توانم کار خیر انجام بدم، به نیازمندی کمک کنم. قبل ازدواج به نظافتی خونمون  توی عیدا یا مثلاً شب یلدا یا مراسم ازدواج دخترش، مایحتاج مواد غذایی خونه تهیه میکردم میدادم. اما بعد ازدواجم اصلاً هیچ کاری انجام نمیدم.. دوست دارم کمک کنم، بیشتر دوست دارم به کسی کمک کنم که نمیتونه بروز بده و کمک بخواد! از آشناها یه خانمی هست که یه پسر همسن من داره که تو خونه کار میکنه و اموراتشون رو میچرخونه، ولی خب وضع مالی مناسبی ندارن. همسر این خانم فوت کرده به جز قرض چیزی ازش براشون نرسیده. ارث‌ پدریش رو هم برادرش صاحب شد و هیچی براش نرسید. از مادربزرگم شنیدم که قرص اعصاب مصرف میکنه و به خاطر قیمت زیادشم سختشه تامین کنه. ولی خب توی ظاهر هیچکدوم اینارو مشخص نمیکنه.. به نظرتون چطوری میتونم بهش کمک کنم؟ یعنی شخصیتی داره که اصلاً بفهمه قبول نمیکنه! تازه شاید ناراحتم بشه.. نمیدونم کار درستی میشه یا نه، باید در این مورد از مادربزرگم مشورت بگیرم. بعد یه خانم دیگه هم هست، توی شهرستان میشن و پدر و همسرش فوت کردن و دوتا دختر بچه مدرسه‌ای داره. به اینا خیلی راحت میشه کمک کرد، پدر و پدربزرگم براش خونه تهیه کردن و عمه‌هامم گاهاً کمک مالی میکنن براش. منم بخوام میتونم ماهیانه مبلغی بزنم به کارتش. الان به نظرتون چه کاری انجام بدم خوبه؟ شما خودتون چه کار خیری انجام میدین؟!

آره انجام بده 

من تا جایی که بتونم کمک میکنم اگه شرایطش پیش بیاد اگه کسی ازم چیزی بخواد نمیتونم نه بگم 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار بودنم گذاشتم ی صلوات مهمونم میکنی باردار باشم ..دعات میکنم🫠💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادر و پسری میشناسم که خیلی محتاجن پسر مشکل ذهنی داره مادرش چشماش کم‌سو و اصلا نمیتونه پسرش خونه بزاره تنها . من طلاهام پارسال گم کردم ۳ ماه تمام غصه خوردم گشتم دنبالشون تا این ۲ تا فرشته پیدا کردم مبلغی نیت کردم که اگر طلا پیدا بشه حتما این وجه میدم و از این به بعد همیشه همیشه کمک کنم . نیت کردم فردا طلاهام معجزه وار پیدا شد . تا الان همیشه کمک میکنم در حد توانم.

اسی جان من تازه پیج کاریم رو زدم خیلی به حمایت دوستان نیاز دارم تازه دو سه روزه میشه با فالو و لایک ...

عزیزم من دیگه اینستا استفاده نمیکنم، حتی تاپیکشم گذاشته بودم. داره یک ماه میشه که پاکش کردم.. ببخشید🥺

کمک های غیر نقدی هم مثلا باشگاه میرم یا پارک و تفریح اگر آب برده باشم پای درخت میریزم یا داخل ظرفی که پرنده یا حیوونی بخوره. بازیافت ها جمع میکنم پلاستیک جدا میزارم دم در هر کسی خواست برداره. برای پرنده ها غذا میریزم و..

من مادر و پسری میشناسم که خیلی محتاجن پسر مشکل ذهنی داره مادرش چشماش کم‌سو و اصلا نمیتونه پسرش خونه ...

خدا بهت برکت بده عزیزم، وظیفه انسانیمونه واقعاً که اگر در توانمون باشه باستی کمک کنیم.

خدا بهت برکت بده عزیزم، وظیفه انسانیمونه واقعاً که اگر در توانمون باشه باستی کمک کنیم.

واقعا حال آدم خوب میشه.  من حتی پدربزرگ. مادربزرگم فوت شدن جایی اینکه پول بنر بدم یا برگه چاپ کنم پول دادم همین خانواده 

واقعا حال آدم خوب میشه. من حتی پدربزرگ. مادربزرگم فوت شدن جایی اینکه پول بنر بدم یا برگه چاپ کنم پو ...

بهترین کار رو انجام دادی عزیزم، کاملاً درسته.. هم حس و انرژی خوبی به آدم میده و هم چند برابر مبلغت به جیبت برمیگرده.