بچهها من خیلی دوست دارم در حد توانم کار خیر انجام بدم، به نیازمندی کمک کنم. قبل ازدواج به نظافتی خونمون توی عیدا یا مثلاً شب یلدا یا مراسم ازدواج دخترش، مایحتاج مواد غذایی خونه تهیه میکردم میدادم. اما بعد ازدواجم اصلاً هیچ کاری انجام نمیدم.. دوست دارم کمک کنم، بیشتر دوست دارم به کسی کمک کنم که نمیتونه بروز بده و کمک بخواد! از آشناها یه خانمی هست که یه پسر همسن من داره که تو خونه کار میکنه و اموراتشون رو میچرخونه، ولی خب وضع مالی مناسبی ندارن. همسر این خانم فوت کرده به جز قرض چیزی ازش براشون نرسیده. ارث پدریش رو هم برادرش صاحب شد و هیچی براش نرسید. از مادربزرگم شنیدم که قرص اعصاب مصرف میکنه و به خاطر قیمت زیادشم سختشه تامین کنه. ولی خب توی ظاهر هیچکدوم اینارو مشخص نمیکنه.. به نظرتون چطوری میتونم بهش کمک کنم؟ یعنی شخصیتی داره که اصلاً بفهمه قبول نمیکنه! تازه شاید ناراحتم بشه.. نمیدونم کار درستی میشه یا نه، باید در این مورد از مادربزرگم مشورت بگیرم. بعد یه خانم دیگه هم هست، توی شهرستان میشن و پدر و همسرش فوت کردن و دوتا دختر بچه مدرسهای داره. به اینا خیلی راحت میشه کمک کرد، پدر و پدربزرگم براش خونه تهیه کردن و عمههامم گاهاً کمک مالی میکنن براش. منم بخوام میتونم ماهیانه مبلغی بزنم به کارتش. الان به نظرتون چه کاری انجام بدم خوبه؟ شما خودتون چه کار خیری انجام میدین؟!