2777
2789
عنوان

مردی که سابقه صیغه داشته

1149 بازدید | 100 پست

فرض کنید یه مرد ۳۵ ساله تو ۱۰ سال گذشته  ۳۰ بار صیغه کرده.  

یعنی ۳۰ بار رفته پیش خانم هایی که در ازای ۲ میلیون تومن پول به عنوان مهریه قبول می‌کنن با مرد مراجعه کننده ذکر صیغه محرمیت بخوانن و یک ساعت با مرد رابطه برقرار کنن بعد هم تموم میشه.

یعنی همه‌ش قراردادی بوده، پول داده، صیغه خوندن، یه مدت کوتاه بودن و تموم. هیچ رابطه عاطفی یا دوستی هم در کار نبوده.

حالا این آقا می‌خواد به روش سنتی بره خواستگاری یه دختر مجرد و باکره.

اینجا چند تا سوال پیش میاد:

1. به نظرتون لازمه به دختر و خانواده‌اش بگه که این همه سابقه صیغه داشته؟ یا اگه نگه میشه پنهان‌کاری و خیانت؟

2. معمولاً تو خواستگاری فقط می‌پرسن ازدواج دائم داشتی یا نه؟ یا دوست‌دختر داشتی یا نه؟ خب این آدم نه ازدواج دائم داشته، نه دوست‌دختر. پس دروغ نگفته. ولی واقعیت صیغه رو هم نگفته. به نظرتون این درسته؟

3. از نظر اخلاقی/اجتماعی، اصلاً مردی که ۳۰ بار صیغه کرده می‌تونه بره سراغ دختری که هیچ تجربه‌ای نداشته؟

4. اگه شما جای اون دختر باشید، یعنی یک مرد بیاد خواستگاری شما بعد تو جلسه معارفه یا خواستگاری بگه من ۳۰ بار سابقه صیغه داشتم و بخواد پنهان کاری نکنه 

با همچین مردی ازدواج می‌کنید؟ 

یا اگه فرزند دختر بالای ۲۰ سال داشته باشید و مرد تو جلسه معارفه به شما بگه ۳۰ بار سابقه ازدواج موقت یا صیغه داشتم، به همچین مردی دختر می‌دید؟

یا هم گفتگو در جلسه معارفه یا خواستگاری را ادامه میدهید ؟

و میگید مرد بالای ۳۰ سال سن حق داشته نیاز جنسی اش را ارضاء کنه ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونجور مردی رو اصلا قبول ندارم اگه 30 بار صیغه کرده باشه حقش یه دختر بدون سابقه نیست بخوام باانصاف باشم باید بره یه خانوم مطلقه رو بگیره

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

قطعا چنین مردی کنسله 

بخاطر اینکه ممکنه بیماری مقاربتی گرفته باشه 

و چون متعدد صیغه کرده پس تنوع طلب هم هست 

و پسفردا خانمش بخاطر بارداری و...نتونه نیازش رو برطرف کنه سریع میره صیغه میکنه 

به نظرم همین که اهل روابط آزاد نیست قابل بررسی میشه.دیگه باید اخلاق و شخصیتش را بررسی کنید.این مرد ش ...

مثلاً نمیگید مرد بالای ۳۰ سال سن 

حق داشته نیاز جنسی اش را ارضاء کنه ؟

اگه من بشخصه جای اون دختر بودم و متوجه می‌شدم خواستگار همچین ویژگی داشته سر عقدم بودم عقدو بهم میزدم اما بخواد راستشو بگه هم بازم جوابم منفی واسه دخترمن همچین ادمی بیاد بازم جواب منفی بهش میدم

اما همچین ادمایی که از نظر اخلاقی سالم نیستن هیچ وقت راست ماجرا رو به طرف نمیگن

اگه من بشخصه جای اون دختر بودم و متوجه می‌شدم خواستگار همچین ویژگی داشته سر عقدم بودم عقدو بهم میزدم ...

مثلاً نمیگید مرد بالای ۳۰ سال سن 

حق داشته نیاز جنسی اش را ارضاء کنه ؟

باید بگه و اینکه طرف عادت کرده به صیغه احتنالا بعد از ازدواج دوباره شروع خواهد کرد چون بارداری و پریودی خانمش رو تحمل نمیکنه، خود ارصایی شرف داره به صیغه بازی

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…