2777
2789
عنوان

اختلاف سنی مناسب برای ازدواج

68 بازدید | 5 پست

فرض کنید یه آقای ۳۵ ساله می‌خواد به روش سنتی ازدواج کنه. خودش یا خانوادش دنبال دختری هستن که متولد ۱۳۸۰ به بعد باشه؛ یعنی تقریباً ۱۰ تا ۱۵ سال از خودش کوچیک‌تر.

به نظرتون این فاصله سنی واسه ازدواج خوبه یا بهتره طرف بره دنبال کسی که به سن خودش نزدیک‌تر باشه، مثلاً دهه هفتادی‌ها؟

حالا خودِ شما اگه قصد ازدواج داشتین، حاضر می‌شدین با کسی که ۱۵ سال ازتون بزرگ‌تره ازدواج کنین؟

یا مثلاً اگه دختر بالای ۲۰ سال داشته باشین، قبول می‌کنین با مردی که ۱۰ تا ۱۵ سال ازش بزرگ‌تره ازدواج کنه؟

خیلی دوست دارم نظر و تجربه‌تون رو تو این مورد بدونم 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا بپرسی که به نظرشون مناسبه ولی من اختلاف سنی بالای ۱۰ سال رو خیلی زشت می بینم حس می کنم شان و شخصیتم پایین میاد...

وگرنه اینجا اختلاف سنی ۲۰ سال هم دیدم دروغ و راستش رو نمی دونم ولی خب چون شوهرش پولدار بود به من می گفت من که خودم پزشکم و همسرم ۴ سال ازم بزرگ تره بهش حسادت می کنم😂😂😂

وای خدا هر وقت بحث اختلاف سن میشه یاد اون میوفتم می خندم😅

تفاوت سنی۳تا۵سال نه دختر۲۰ساله به یکی که ۱۵سال بزرگتره نمیدم ولی دختراگه بزرگتر باشه بنظرم میتونه بایه آدم فهمیده تا ده دوازده سال ازدواج کنه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست