2777
2789

من بودم بد نیست

فقط باید روحیه بالا باشه که افسردگی و اضطراب نگیرن

شرایط الان منو ببین... به درد کنکورمم نخورد چون اضطراب و افسردگی کار دستم داد

عشق پزشکیم🫀 می‌شه با قلب مهربونت یه آرزوی قشنگ مهمونم کنی؟ 🥹 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم از دهم رفته   نسبت به مدارس دیگه خیلی خوبه هم امکانات داخل مدرسه هم معلما هم درس دادنشون   من اگه میدونستم اینجوره از هفتم   دخترم امتحان میداد    فشارم اگه بچه درسخون باشه زیاد بهش نمیاد  

من دختر فامیلمون هر دوتا خواهر بودن الان اونی که امسال کنکور داشته تضمینی پزشکی مشهد قبول میشه

بستگی به خودت 

یک دختر فامیل دیگـمون تیزهوشان بود ولی مهندسی فرش قبول شد اصفهان

اگه اینده برات مهمه تیزهوشان خوبه 

ولی روحیت خراب میشه بخاطر اون جو رقابت

داشت تعریف میکرد که یکی تو کلاسمون ۱۶ شده بود ما ریختیم سرش که تو چرا نمرت کم شده میانگین کلاسو اوردی پایین

چون درسا سنگینن باید فشار خانواده از جمله محدودیت‌هایی که بقیه روی نوجوونا می‌ذارن رو روشون نذارن

تفریح زیاد داشته باشن و خلاصه روحیه شون رو بالا نگه دارن

چون این بچه ها معمولا حس استقلال و کنترل روی مسائل مختلف رو بیشتر از بقیه همسن‌هاشون دارن و اکر به این حس احترام گذاشته بشه موفق ترن

من خیلی سال پیش راهنمایی و دبیرستان رفتم و خیلی راضیم که رفتم واقعا مسیر زندگیم رو عوض کرد. ببین قطعا سخته ولی بچه ها یک دستن جو رقابتیه خصوصا تو کنکور بچه های ما که اکثرشون رتبه های عالی اونسال اوردن

فقط همینو بدون که بیشترین قبولی رشته های تاپ معمولا از تیزهوشانه و بعضی از غیرانتفاعی ها 

تیزهوشان شهرستانها زیاد خوب نیست فقط شهرهای بزرگ 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
چند سال تو این مدارس تحصیل کردی؟؟سخته واقعآ؟

شش سال

آره ولی دوستای سطح بالا پیدا می‌کنه و این شبکه سازی حتی اگر کنکور قبول نشه توی آینده‌اش تاثیر خوبی داره

در بهترین حالت هم رشته عالی قبول می‌شه و برای خودش کسی می‌شه