2777
2789

پدر بدبخت من تو کل عمرش کارگری کرد نخور نپوشید الهی بمیرم براش که بتونه برای بچه‌ هاش یه خونه یه تیکه زمین بخره که خدا تو جوونی جونش گرفت هنوز 10روزم از مرگ بابام نگذشته بود که عمه عمو مادربزرگم دور هم جمع شدن تا بیینن چقدر از مرگ بابام کاسب میشن در صورتی که وقتی بابام زنده بود هیچ کدوم حتی نگاهشم نمی کردن هزارتا حرف پست سر بابام میزدن همین مادر بزرگم به بابام می گفت خوک‌...😭 حالا مادر بزرگ80سالم میگه ارثمو بدین می خوان بدم به دخترم همه چیز زیر سر عمه ی عوضیمه از وقتی بابام مرده همس داره اذیتمون می کنه

اخه این انصافه پدر مادر من یه عمر زحمت بکشن یه لباس خوب نپوشن حسرت یه مسافرت خوب به دلشون باشه تا  برای بچه‌ هاشون ویزی بمونه بعد اون وقت مادربزرگم ارث ببره بده به بقیه بچه هاش اونم وقتی می دونه ما چقدر شرایط بدی داریم در صورتی که وضع مالی خودش خوبه

عمه هامم از قصد همیشه با آرایش غلیظ میان سرخاک بابام با صدای بلند می خندن

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

خواهر بودن یا کافر،چطور میتونن سرخاک شادباشن وبخندن،روح پدرتون درآرامش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا داری دروغ میگی؟؟تازمانی که متوفی فرزند داره مادربزرگ ارث بهش نمیرسه که

میرسه عزیزم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

وقتي پدرت چند تا بچه داره مگه به مادر يا خواهر و برادرم ارث ميرسه؟

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

راهش اینه که مادرت اگر مهریه داره اجرا بزاره ، اول باید مهریه مادرت پرداخت بشه ، بعد هر چی موند بین زن و بچه هاش و مادرش تقسیم میشه . اگر مهربه مادرت بالا باشه چیز زیادی فکر نکنم بهشون برسه ، البته من نمیدونم دارایی پدرتون زیاده یا نه 

مامانت هم سهمشو برداره هم مهریه اشو...

مهریش پوله که خیلی هم کمه ارزش نداره سهمش هم یک هشتمه اما مادر بزرگم یک شیشم میگیره

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

مامانت شكايت كنه براي مهريه اش

الهي كوفتشون بشه چطور دلشون نباد

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱