2777
2789
تیر هوشان شهرستان با مدارس حلی ، فرزانگان تهران مقایسه نکن زمین تا آسمون فرق دارههم رتبه قبولی فرق ...

چرا چرت میگی اخه شهرستان ۵۰ بزنی قبوله!درسته همه چی تو تهران خیلی بهتره معلومه مدارس تهران بالاترین امکانات رو دارن ولی قرار نیست بگیم همه شهرستانها خصوصا مرکز استان بد باشن من حرف از درصد ۵۰ نزدم درصد ۷۰ تا ۸۰ حتی نود و صد هم بعضی درسهای عمومی بوده کنکور امسال رو نمیگم.فقط تهران تیزهوش نداره بعضیاتون فکر می‌کنید شهرستانیا بلانسبت گاون فقط تهران خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیر هوشان شهرستان با مدارس حلی ، فرزانگان تهران مقایسه نکن زمین تا آسمون فرق دارههم رتبه قبولی فرق ...

انقدر بدم میاد بعضیاتون فکر می‌کنید بچه باهوش و کوشا فقط تو تهرانه شهرستان ۵۰ میزنن!

اول بستگی به ضریب هوشی بچت داره اگر واقعا هوش بالایی داره ببر وگرنه اذیت میشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پدربزرگ کارت ایثار داره میشه استفاده کرد واس نوه‍؟قرآن حفظ نیست ولی معدل همه خیلی خوب مدیرشون هم میگ ...

بله پدر شوهر منم کارت ایثار داشت استفاده کردیم دو امتیاز داره

ولی امسال فکر میکنم دیر شده برای ثبت نام  چون ما پیش ثبت نام ‌انجام‌دادیم و اواخر تیر ثبت نام انجام شد

خب از مدارس دولتی خیلی بهتر 

هر دانش آموزی ثبت نام نمیکنن ولی تو دولتی مجبورن همه بچه هارو ثبت نام بکنند

از لحاظ تدریس ، محیط مدرسه ، کادر مدرسه ، دانش آموزا همشون خیلی خوبن ، 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر

من هفتم قبول شدم که کاش نمیشدم💔جوش خیلی سنگین بود به خاطر نمره هرکاری میکردن .فقط درس درس زده شده بودم از درس آخرش با افسردگی اومدم بیرون.فک کن منی که همیشه شاگرد اول بودم اونجا شاگرد آخر بودم

بله پدر شوهر منم کارت ایثار داشت استفاده کردیم دو امتیاز دارهولی امسال فکر میکنم دیر شده برای ثبت نا ...

ساعتش مثل مدارس دولتیه؟امتحان ورودی داره یا نه ؟

یه سوال دیگه از کارت ایثار برای نوه تو کنکور میشه استفاده کرد یا نه 

چرا چرت میگی اخه شهرستان ۵۰ بزنی قبوله!درسته همه چی تو تهران خیلی بهتره معلومه مدارس تهران بالاترین ...

شهرستان ۵۰ بزنه بعضی قبوله شما چرا اگر نمیدونیدمیگید

اونایی که از ششم میان به هفتم امسال مورد دیدم ۳۴ درصد زده بود قبول شده بود چون سخت بود سقف تراز کشیده بود پایین

شهرستان ۵۰ بزنه بعضی قبوله شما چرا اگر نمیدونیدمیگیداونایی که از ششم میان به هفتم امسال مورد دیدم ۳۴ ...

تو شهرستان هم درصد 

بالا زیاد گیر میاد انقدر بدم میاد بعضیاتون فکر می‌کنید بچه کوشا فقط تو تهرانه شهرستانی‌ها همه بلانسبت گاون

تو شهرستان هم درصد بالا زیاد گیر میاد انقدر بدم میاد بعضیاتون فکر می‌کنید بچه کوشا فقط تو تهرانه شهر ...

عزیز چی میگی من خودم شهرستان بودم سال نهم به دهم که از همه اش ظرفیت پایین تره قبول شدم 😐😐 تهران سختی اش توی جمعیت هست نه هوش افراد! 

چرا چرت میگی اخه شهرستان ۵۰ بزنی قبوله!درسته همه چی تو تهران خیلی بهتره معلومه مدارس تهران بالاترین ...

خودتون نوشتید کنکور امسال رو نمیگم بعد الان پیام منو ریپلی کردید کنکور امسال منظورمه؟؟؟؟؟ 😐

عزیز چی میگی من خودم شهرستان بودم سال نهم به دهم که از همه اش ظرفیت پایین تره قبول شدم 😐😐 تهران سخ ...

چی میگی نهم به دهم‌چیه من راجع به درصد قبولی کنکور دارم میگم یکم دقت کن وگرنه معلومه جمعیت تهران بالاتره قبول شدن تو سمپاد سخت‌ترکمن بحثم قبولی کنکوره نه قبولی سمپاد!