2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون ما چیکارکنیم با مادربزرگم عمه های مال یتیم خورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام جوون بود سالمم بود طفلی تازه ماه قبل می خواست واسه اولین بار بره کربلا گفت وصیت نامه می نویسم ...

روحش شاد . البته وصیت هم معتبر نیست . قانون برای تقسیم اموال تصمیم میگیره 

دور از جون پدر من منم مادریزرگم درقید حیات هست با چندتا عمو و عمه حریص . پدر و مادرم همه اموال رو رسما به اسم ما زدن ما هم تمام حقوق استفاده رو لهشون برگردوندیم . اینجوری دیگه هم دست قوم الضالمین کوتاه میشه هم ما فرزندان تا زمان حیات والدین حق هیچ تصرفی در اموال نداریم 

مامانت شكايت كنه براي مهريه اشالهي كوفتشون بشه چطور دلشون نباد

بخدا بیشتر از این ناراحتم چطور وقتی هنوزم 10روز از مرگش نگذشته بود دور هم جمع شدن برای ارثش نقشه کشیدن بمیرم برای بابام خودش که خیری ندید تو جوونی رفت الان خواهراش که بارها دلشو شکستن دارم ارثشو می خورن

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

بله عزیزم

موفق باشین پسر منم حقوق میخونه در جریان کتاباشون هستم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر