2777
2789
عنوان

عزیزانی که فرهنگیان قبول شدن و پایه دوازدهمیای انسانی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 44 پست
اثرات بی خوابیه

😂😂عزیزممم چرا خب 

راستی شما دانشجو معلمی؟😍

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

ممنونم عزیز دلید🥰منظورتون اینه تازه امسال پاییز میره دوازدهم؟؟ اگر تازه قراره برن پایه دوازدهم به ن ...

درسته عزیزم مهرماه میره دوازدهم. بنظرتون چه کنم قلم چی واسش ازمون ثبت نام کنم؟

اره مدرسه اشون داره اشتباه میکنه . بنطرتون از چه درسی و چجوری شروع کنه بخونه کدوما مهمتره برای فرهنگیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که خیلی برای من ایجاد انگیزه میکرد این بود که خونوادم مخصوصا پدرم میومدن بهم میگفتن بخون برای خ ...

کلا گوشی رو ازش گرفتم گلم.

خیلی باهاش حرف میزنیم با زبون خوش نصیحت میکنیم. 

بنطرم بی هدف هست نمیدونم یه مشاور خوب از کجا واسش پیدا کنم

من پشت کنکوری انسانیم هدفم فرهنگیانه 

انقدر بدم میاد مامانم هی میاد میگه بخون بخون 

بدتر لج میکنم نمیخونم 

وقتایی ک کاری بهم نداره خودم میشینم درس میخونمم ولی بدم میاد اون یا کس دیگه ایی بهم بگه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

حالا باز خوبه شوهرت خرج کرده 

شوهر من برای دخترم هیچی کتاب نگرفت  فقط مسیر مدرسه رو که دور بود با ملشین میبردتش برای اونم منت میذاره 

واقعا نمیدونن وظایفشون در قبال بچه هاشون چیه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

درسته عزیزم مهرماه میره دوازدهم. بنظرتون چه کنم قلم چی واسش ازمون ثبت نام کنم؟اره مدرسه اشون داره اش ...

قلم چی بدرد نمیخوره ماز خوبه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

دورت بگردم تبریک میگم. من همیشه گفتم هرکی خودش بخونخ و زحمت بکشه نتیجه اشو میبینه.گلم الان گه پسرم د ...

دختر منم میره دوازدهم. مدرسه نمونه دولتی میخونه. چیزی ک بیشتر از همه موثره خواستن و تلاش دانش اموزه نه مدرسه و کلاس رفتن ولی اگر فکر میکنی مشاور تاثیر داره براش بگیر. دختر منم خوب نخوند تابستونو. حالا برنامه ریختم شهریور بجز تاریخ و جامعه و جغرافی ک حفظیاتن بقیه رو جمع کنه البته اگر بکنه ک تلاش چندانی نمیبینم ازش

دختر منم میره دوازدهم. مدرسه نمونه دولتی میخونه. چیزی ک بیشتر از همه موثره خواستن و تلاش دانش اموزه ...

ایشاله موفق بشه گلم. 

تابستون مدرسه رفته دختر گلتون؟ من پسرم از تیرماهه داره میره مدرسه و باهاشون ۴ تا درس دوازدهم دارن کار میکنن. ریاصی.عربی.فلسفه.جامعه .

دختر گلتون تابستون این دو سه ماه رو مطالعه کرده؟

بنظرتون کدوم درسا اصلی و مهمه دهم و یازدهم رو بخونه پسرم و اینکه چجوری بخونه

دختر منم میره دوازدهم. مدرسه نمونه دولتی میخونه. چیزی ک بیشتر از همه موثره خواستن و تلاش دانش اموزه ...

یعنی خودش توی خونه بخونه؟ روزی چندساعت نطالعه داره و چجوری مبخونه گلم روزی چند درس و از کدوم سال

ایشاله موفق بشه گلم. تابستون مدرسه رفته دختر گلتون؟ من پسرم از تیرماهه داره میره مدرسه و باهاشون ۴ ت ...

ممنونم پسر شما هم موفق باشن انشاالله

نه تابستون مدرسه نرفت. فقط کلاس خصوصی عربی و فنون فرستادمش. مهر هم میخام بفرستمش ریاضی. به نظرم ک همه دروس مهمن. ولی مثلا دختر من چون توی ریاضی میلنگه من نمیخام روی همه فصلهای کتاب سرمایه گذاری کنم.بعصی جاهاش ک اسونتره بخونه. الان هم خوندن دوازدهم اشتباهه. میتونه یک ماهه مونده رو برنامه بریزه هشتاد درصد ده و ۱۱ رو جمع کنه. یه ازمون ثبتنامش کن ک طبق برنامه اون پیش بره. اگر خودتون نمیتونید مشاور بگیرین.

یعنی خودش توی خونه بخونه؟ روزی چندساعت نطالعه داره و چجوری مبخونه گلم روزی چند درس و از کدوم سال

بستگی به توان و وقت پسرت مطالعه کنه. روزی سه یا چهار کتاب از هرکدوم یه درس بخونه و تست بزنه

ممنونم پسر شما هم موفق باشن انشااللهنه تابستون مدرسه نرفت. فقط کلاس خصوصی عربی و فنون فرستادمش. مهر ...

ازمون چی گلم. 

میدونی دست خودش نیست خود مدرسه اش دوازدهمو شروع کرده . منم همایش عربی واسش ثبت نام کردم گفتم ریاصی هم گروهی برو میگه الان نه باشه مهر به بعد. مهربه بعدم که شبانه روری مدرسه هست و داره منو گول میزنه. پسر منم توی زبان و ریاصی ملنگه و درسایی مثل جغرافیا.

گلم بنطرتون مشحصه برای کنکور سال اینده چه منابعی برای فرهنکیان هست.

ممنونم پسر شما هم موفق باشن انشااللهنه تابستون مدرسه نرفت. فقط کلاس خصوصی عربی و فنون فرستادمش. مهر ...

میدونی گلم خودش،مدرسه شروع کرده و دوازدهم رو داره کار میکنه کمک مشاورشون گفته منم انتقاد کردم اشتباهه شروع دوازدهم ولی مدرسه گوش نمیده.

اینا اینکار میکنن تا دی ماه کل دوازدهم رو ببندن