2777
2789

امسال پسرم میره دوازدهم گفت انسانی دوست دارم تا معلم بشم ولی تلاششو نکرد و نمیکنه اونقد که باید نمیخونه معدل یازدهمش نهاییش شد ۱۵.

باید بزور کلاس خصوصی میبردمش کلاسای انلاین ثبت نام میکردم. هربار گفتم کلاس گفت نیاز ندارم.

تنها کاری که کردم از کلاس دهم گذاشتمش یه غیرانتفاعی که توی شهرمون حرف اول رو میزنه و سهریه اش از همه مدارس بیشتره اقساطی پرداحت کردیمو میکنیم شهریه اشو.

الان که دوازدهمه تابستونه بازم نمیخونه فقط میره مدرسه و میاد. هرچی میگم دهم یازدهم مرور کن میگه باشه ولی نمیخونه . باباشم همش سر من منت میزاره سالی ۱۰۰ میلیون شهریه میدیم اینم مثل من هیچی نمیشه.

چیکار کنم بنطدتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاشتو براش کردی دمت گرم ولی بنظرم یکم بیخیالش شو بزارش به حال خودشیکم که شما بیخیالش بشید و برا درس ...

گاهی همینکار میکنم ولی وقتی میبینم تو خونه فقط روزی ی ساعت کتاب دستشه ناراجت میشم

زیاد بهش فشار نیارین 

ولی به نظر من کسی که‌بخواد بخونه میخونه . چه مدرسه عادی چه هر مدرسه ب دیگه ای 

من خودم نتیجه ام همین دیروز اومد و تمام خستگی هام بر طرف شد😂🥲🥲

من از تابستون یازدهم شروع کرده بودم

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

ماهی صدتومن و درس خون نیست ؟ 😐من از دیوار کتاب خریدم واسه کنکور😬 مدرسمم دولتی بود

نه گلم‌گفتن سالی ۱۰۰

♡حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

گاهی همینکار میکنم ولی وقتی میبینم تو خونه فقط روزی ی ساعت کتاب دستشه ناراجت میشم

اشکال نداره همون یه ساعت رو با استمرار میتونه به ده ساعت برسونه 

ولی شما فقط پشتیبانش باشید 

برا درسش بیش از حد تلاش نکنید چون خودش دیگه سرد میشه از تلاش کردن

🫀«🧠دُخت کُرد🙌

زیاد بهش فشار نیارین ولی به نظر من کسی که‌بخواد بخونه میخونه . چه مدرسه عادی چه هر مدرسه ب دیگه ای م ...

دورت بگردم تبریک میگم. من همیشه گفتم هرکی خودش بخونخ و زحمت بکشه نتیجه اشو میبینه.

گلم الان گه پسرم دوازدهمه. میدونین مدرسه اش از تیرماه شروع کرد قرار بود اول دهم و یازدهم مرور کنن ولی معلما روال عوض کردن و چهارتا درس رو شروع کردن دوازدهم باهاشون کار کردن و پرسش و ازمون های هفتگی و گزینه دو. حالا ب پسدم میگم دهم و یازدهمو خودت خوب بخون هنش میگه باشه ولی نمیخونه.

گلم شما منطقه چندین؟ مشاور داشتین؟

ما منطقه سه هستیم مشاور خوب از کجا واسش پیدا کنم

دورت بگردم تبریک میگم. من همیشه گفتم هرکی خودش بخونخ و زحمت بکشه نتیجه اشو میبینه.گلم الان گه پسرم د ...

ممنونم عزیز دلید🥰

منظورتون اینه تازه امسال پاییز میره دوازدهم؟؟ 

اگر تازه قراره برن پایه دوازدهم به نظرم خیلی اشتباهه که وقتی دهم و یازدهم رو جمع بندی نکردن برن سراغ دوازدهم

بله حرف شما درسته . حتما در کنارش باید دهم یازدهمو بخونه .

من خودم تابستونی که قرار بود برم دوازدهم ، دهم و یازدهم رو بخصوص درس های تخصصی رو خوندم

من با برنامه ی قلم چی‌ پیش میرفتم

ما منطقه دو هستیم. نه مشاور نداشتم 

اطلاع ندارم عزیزم

چیزی که خیلی برای من ایجاد انگیزه میکرد 

این بود که خونوادم مخصوصا پدرم میومدن بهم میگفتن بخون برای خودت میگیم البته سال دوازدهم فقط مهر و آبان نتونستم خوب بخونم چون درسام خیلی سنگین بود 

ولی بعضی وقتا می‌دیدن‌ نمی‌خونم باهام صحبت میکردم بیشتر در مورد آینده ام 

بنظرم خودتون خیلی روش نظارت کنید 

سعی کنید بهاش خودمونی حرف بزنید 

گوشی رو ازش بخواید کمتر استفاده کنه